Systemutvecklare/ Webbutvecklare till Primona

Systemutvecklare/ Webbutvecklare till Primona

Är du en utvecklare som vill arbeta agilt med korta beslutsvägar? Primona söker nu sitt nästa stjärnskott till deras kontor i centrala Stockholm!
Hos Primona finner du en stark gemenskap och en familjär stämning där du som systemutvecklare kommer ingå i olika kundprojekt och får chansen att bidra i hela utvecklingskedjan- från ax till limpa. I din roll så kommer du att sitta med utvecklingen av Primonas framgångsrika upphandlings- och inköpssystem Kommers. Som utvecklare kommer du bland annat att ta fram allmänna förbättringar av produkten och även skräddarsy efter kundens önskemål.

Kvalifikationer
  • Högskole-, civilingenjörsexamen eller motsvarande
  • Erfarenhet av C#, ASP.NET, Java, databasapplikationer
  • Gärna ett par års erfarenhet av utveckling i stora eller mindre projekt
  • Svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift
  • Det är meriterande om du har erfarenhet inom något/några av dessa områden:
HTML5, CSS, and JavaScript, MS SQL Server, Webdesign, AJAX, JQuery, MVC, IIS, ASP, LINQ, Visual Studio, MS SQL Server, nHibernate, nUnit, Scrum och Clean Code, elektronisk handel (EDI).

Vem söker vi?

Hos Primona är personlighet viktigt! Med flexibilitet, tydlig kommunikation och en stark ansvarskänsla kan du både driva ditt eget arbete och arbeta med problemlösning i grupp. Vi ser att du är driven och har ett genuint intresse för systemutveckling samt gillar att arbeta med hela kedjan av utvecklingsprocessen. Du är nyfiken, vetgirig och trivs med att jobba med uppdrag ifrån kund. Det är viktigt att du är ödmjuk för andras perspektiv, samtidigt som du utifrån din expertis är trygg med att prioritera, fatta egna beslut och har mod att ifrågasätta. Du trivs även med att ta till dig ny kunskap om verktyg, ramverk och metodiker.

Känner du igen dig? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande.

Vid eventuella frågor kontakta rekryteringsansvarig Anna Hedin på tel. 073 056 55 54 alternativt Tveka inte att höra av dig med frågor eller funderingar.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Primona

Primona utvecklar lösningar inom inköp och elektronisk handel. Produkten Kommers erbjuds som både modulär och nyckelfärdig lösning för upphandling, inköp, avtalshantering och e-handel. Bland kunderna återfinns genomgående namnkunniga organisationer inom både offentlig och privat sektor. Kommers hjälper kunderna att effektivisera och få kontroll på sina upphandlingar, leverantörsavtal och beställningar - från behov till faktura. Ledstjärnan vid utveckling är att kontinuerligt ta fram lösningar som är intuitiva och så lättanvända som möjligt. Primona erbjuder även kompletterande konsulttjänster för integrationer, systemutveckling och projektledning - direkt eller via samarbetspartners.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 apr (31 dagar kvar)