Studenter! Extrajobb som receptionist hos Mekonomen

Studenter! Extrajobb som receptionist hos Mekonomen

Dina arbetsuppgifter
För kunds räkning söker vi dig som vill jobba som receptionist under lunchtid två dagar i veckan. Vår kund är ett av landets ledande detaljhandelsföretag med inriktning mot fordon och tillbehör för bilar och båtar. De har ett mycket starkt och välkänt varumärke och har butiker i hela landet samt på flera platser i Stockholmsområdet. Tjänsten är placerad på huvudkontoret i centrala Stockholm.

Din roll kommer i första hand att avlasta ordinarie receptionist mitt på dagen då det är som mest att göra. Du kommer främst att ansvara för att bemöta besökare till kontoret men även uppgifter med internservice kommer att bli aktuella. Detta kan t.ex. handla om posthantering, att boka och förbereda luncher och se till att det ser fräscht ut i kontorets alla gemensamma utrymmen.

Uppdraget är en uthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd hos Maxkompetens och arbeta på uppdrag ute hos vår kund.
Tjänsten är på deltid, vardagar, två dagar i veckan tis-on kl. 10-14 i ca 6 månader.

Din profil
Vi söker dig som är älskar service och snabbt kan sätta dig in i nya miljöer samt vill arbeta deltid under lunchtid på vardagar. Det är viktigt att du kan arbeta tisdag, onsdag och mitt på dagen och inte har andra åtaganden just under lunchtid. Du har en hög energi och en god förmåga till eget initiativ. Du är van att agera professionellt, är flexibel och kan arbeta under stress. För att passa in i miljön krävs också att du är prestigelös och uttrycker dig väl i tal och skrift.

Sista ansökningsdag
Start: Mitten av Augusti 2018
Arbetstid: Deltid med arbetstid kl.10-14 tisdag- Onsdag.
Placering: Stockholm

Tjänsten kan komma att tillsättas snarast så sök redan idag. Skicka in din ansökan med ett personligt brev via vår hemsida www.maxkompetens.se, vi tar inte emot ansökningar via epost. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Malin Nordh på alt 073-4248015

Välkommen med din ansökan!

Om oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 10 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 500 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.
Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt!
Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.
Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB och ekonomi och redovisningsbolaget Multiekonomerna.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Reception
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 27 sept (6 dagar kvar)