Stjärnkonsult inom intern IT-support

Stjärnkonsult inom intern IT-support

Är du en glad kollega som brinner för att lösa problem och ge god service inom IT och telefoni?

Vi på Maxkompetens söker efter stjärnkonsulter inom intern IT-support för välkänt företag. Har du arbetat inom IT-support, 1st line- eller onsiteroll av IT och telefoni? Då är detta tjänsten för dig.

Vår kund är en väletablerad och välkänd IT leverantör som hjälper sina kunder bland annat inom områdena it-outsourcing, affärssystem, integrationslösningar samt datacenter. Som konsult kommer du att vara anställd hos Maxkompetens och vara placerad ute hos kund i ett fräscht kontorslandskap i Liljeholmen nära vatten.

I internsupporten hanteras många olika typer av händelser inom IT och telefoni. Denna roll ger dig nya möjligheter att arbeta med varierande IT frågor där du får chans att utveckla din tekniska kompetens. Generellt kommer din vardag innefattas av att ge support inom 1st line mot intern personal.

Dina arbetsuppgifter:

Din roll är att ge bästa support till dina interna kollegor på kundföretaget. Det är ett trevligt gäng som behöver din hjälp i händelser inom IT, telefoni, behörigheter, problem som behöver lösas, samt ge information och administrera telefonin gentemot leverantörerna. Målet är att ge bra service genom professionellt bemötande, tät återkoppling och uppföljning.

Vem är du?

Konsultrollen passar dig som är ansvarsfull, serviceinriktad, nyfiken och tekniskt intresserad. Du är engagerad och driven att utvecklas genom att erhålla nya tekniska kunskaper och erfarenheter. Din vardag kommer att präglas av kundkontakt, därför ser vi gärna att du är en serviceinriktad person med en god muntlig och skriftlig kommunikationsförmåga i främst svenska men också gärna engelska. Vi tror även att du är noggrann och strukturerad för att du ska trivas i denna roll, då arbetet till stor del handlar om att dokumentera och registrera inkommande ärenden. Du gillar att jobba både självständigt och i team då ärendena ibland kräver samarbete kollegor emellan.

Konsultuppdraget är tillsvidare med chans till överrekrytering
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 29 okt 2019 (8 dagar kvar)