Sortimentsutvecklare till Byggmax Inköpsavdelning

Sortimentsutvecklare till Byggmax Inköpsavdelning

Sortimentsutvecklare till Byggmax Inköpsavdelning


Om tjänsten

Som sortimentsutvecklare hos Byggmax kommer du arbeta inom ett projekt att utveckla och utöka företagets sortiment på e-handeln. I rollen jobbar du nära tillsammans med strategiska inköpare för att lyckas med deras sortimentstrategier. Du kommer ta över leverantörer eller sortiment från inköpare, förädla materialet och skicka det vidare med god kvalitet, och på sikt finns även möjlighet att driva egna leverantörer och skriva avtal.

Arbetsuppgifter innefattar:
 • Leverera kvalitativt material till projektet
 • Säkerställande av leveranskvalitet gentemot inköpskoordinatorer och webredaktörer
 • Kategorinära arbete:
  • Säkerställande av att försörjningskedjan är korrekt uppsatt
  • Administration av in- och utpriser enligt gällande standarder
  • Påslagsberäkningar för interndistribution
  • Inköpsanalys, bland annat offertanalys, råvaru- och försäljningsutveckling
  • Hantering av bilder, textunderlag och övrig produktinformation för att säkerställa att alla produkter har korrekt och relevant information
  • Aktivt arbeta med att förbättra verksamheten och arbetssätt
  Här kommer du in i en arbetsgrupp där kollegorna är engagerade och vill ha roligt. För dig som har viljan, är ambitiös och visar rätt attityd erbjuder Byggmax möjligheter att få allt mer ansvar inom rollen och bolaget.
Placeringsort: Byggmax huvudkontor i Solna (ett stenkast från T-bana Västra Skogen)

Tillträde: November/december 2020 eller enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid. Projektanställning på 1 år med goda möjligheter till förlängning för rätt person. Anställningen sker direkt hos Byggmax.


Din profil

Vi tror att du som söker är i början av din karriär med ett intresse för att utvecklas inom strategiskt inköp. Vi ser gärna att du har en högskoleexamen med relevant inriktning, t.ex. civilekonom eller civilingenjör, alternativt har motsvarande relevant arbetslivserfarenhet.

För att lyckas i denna roll ser vi att du är en driven, ansvarstagande och utåtriktad person, samtidigt behöver du vara trygg i att driva på ditt eget arbete och vågar komma med egna idéer. Du trivs i en värderingsstyrd arbetsmiljö som kännetecknas av prestigelöshet, lagarbete och en ständig vilja att utveckla och förbättra, där även du förväntas bidra.


Sista ansökningsdag

Vill du vara med och utveckla Byggmax till absolut världsklass?
Skicka in din ansökan snarast möjligt då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan slutdatum. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till Emma Henriksen på Observera att vi ej tar emot ansökningar via mail.


Om kunden

Byggmax idé är enkel. Vi erbjuder byggvaror med bra kvalitet till ett lågt pris till både hemmafixare och proffs. Genom att erbjuda bra produkter till bra priser och göra det enkelt för kunden att handla har Byggmax blivit en av Nordens mest populära Retail-kedjor inom "projekt för hemmet" med över 170 varuhus i Norden, spridda i Sverige, Norge och Finland.

Byggmax har även lyckats att skapa ett av de mest expansiva och lönsamma kedjeformaten på den nordiska marknaden. Butikerna i kombination med en målmedveten satsning på e-handel under många år har resulterat i många trogna och nöjda kunder. I koncernen ingår förutom Byggmax även Skånska Byggvaror och Buildor och vi arbetar tvärs över bolagen i koncernen. Byggmax genomsyras av våra värderingar; ansvar, positiv attityd, respekt, roligt, engagemang och 100%.
Mer info
Kontaktperson Maxkompetens
Email Mejla Maxkompetens
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Inköpare
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Maxkompetens
Sista ansökningsdag 6 nov 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktat mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen ca 350-400 konsulter ute på uppdrag.