Social Media Specialist till Byggmax!

Social Media Specialist till Byggmax!

Social Media Specialist till Byggmax!

Är du en analytisk kreatör som brinner för marknadsföring i sociala medier? Läs vidare!

Om tjänsten
På Byggmax går det snabbt, får vi en idé som vi tror på så kör vi igång direkt. Hastighet tror vi är kritiskt för att lyckas idag (och sen blir det mycket roligare också!). För att det ska kunna gå snabbt och bli så bra lösningar som möjligt låter vi alla medarbetare ta mycket ansvar från dag ett. Ansvar tror vi även medför att den enskilde individen utvecklas snabbare.

I rollen som social media specialist/koordinator kommer du tillhöra Byggmaxgruppens e-handel som sköter fem olika hemsidor i tre nordiska länder och rapportera till e-handels marknadschef. Du kommer att kunna arbeta tätt med Byggmax marknadsavdelning för att knyta ihop offline affären med online marknadsföring. I rollen kommer du att få möjlighet att använda dina copykunskaper och såväl din kreativa som din analytiska förmåga inom sociala medier och nyhetsbrevs-marknadsföring.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Hantera och utveckla Byggmax i sociala medier
  • Ansvara för uppläggning av social media content
  • Skapa och formulera texter till mailutskick och sociala medier i linje med framtagna riktlinjer
  • Ansvara för att koordinera, sätta ihop och skicka ut våra mailutskick enligt plan
  • Följa upp och optimera alla digitala utskick datadrivet
  • Följa upp, analysera och optimera resultat av kampanjer i sociala medier
Placeringsort: Byggmax huvudkontor i Solna (ett stenkast från T-bana Västra Skogen)

Tillträde: Så snart som möjligt, enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid, vikariat t.o.m. december 2020, med stor möjlighet till förlängning eller överrekrytering för rätt person. Anställningen sker direkt hos Byggmax.Din profil

Kompetenskrav
Vi ser att du som söker har minst 2-3 års erfarenhet från liknande roll där du arbetat med marknadsföring i sociala medier och e-postmarknadsföring. Du har goda kunskaper i kundsegmentering och kundanalyser samt erfarenhet av Google Analytics och Facebook Business Manager. Du behöver även känna dig trygg i Office-paketet (främst Excel) och ha grundläggande kunskaper i Photoshop. Då Byggmax är en nordisk byggvaruhandel ser vi att du besitter mycket goda kunskaper i svenska och engelska.

Personliga egenskaper
Stor vikt kommer läggas på dig som person och vi ser att du är en lagspelare som trivs med att arbeta i team och har en god samarbetsförmåga samtidigt som du är självgående i ditt arbete. Vi söker dig som är nyfiken, har viljan att utvecklas och är en problemlösare. Vidare är du kreativ men samtidigt teknisk lagd och brinner för att förstå kunden.

Du trivs att arbeta i en snabbföränderlig miljö och kommunikation i alla dess former är din grej. Du gillar att komma på nya kommunikationsidéer och tillämpa rätt retorik i sammanhanget.Sista ansökningsdag

Vill du vara med och utveckla Byggmax till absolut världsklass?
Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan slutdatum. Vid frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryterare . Observera att vi ej tar emot ansökningar via mail.Om kunden

Byggmax idé är enkel. Vi erbjuder byggvaror med bra kvalitet till ett lågt pris till både hemmafixare och proffs. Genom att erbjuda bra produkter till bra priser och göra det enkelt för kunden att handla har Byggmax blivit en av Nordens mest populära Retail-kedjor inom "projekt för hemmet" med över 150 varuhus i Norden, spridda i Sverige, Norge och Finland.

Byggmax har även lyckats att skapa ett av de mest expansiva och lönsamma kedjeformaten på den nordiska marknaden. Butikerna i kombination med en målmedveten satsning på e-handel under många år har resulterat i många trogna och nöjda kunder. I koncernen ingår förutom Byggmax även Skånska Byggvaror och Buildor och vi arbetar tvärs över bolagen i koncernen. Byggmax genomsyras av våra värderingar; ansvar, positiv attityd, respekt, roligt, engagemang och 100%.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadskoordinator
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Sista ansökningsdag 17 dec 2019 (30 dagar kvar)