Servicetekniker till Advania

Servicetekniker till Advania

Advania är en väletablerad och välkänd IT-leverantör som hjälper sina kunder bland annat inom områdena it-outsourcing, affärssystem, integrationslösningar samt datacenter. De söker ytterligare en medarbetare till deras servicedesk som tar hand om drift, förvaltning och utveckling av hela eller delar av kundernas befintliga IT-miljö.

Dina arbetsuppgifter

I denna roll är du en viktig medarbetare med mycket kundkontakt. I Servicedesk hanteras många olika typer av händelser. Du kommer bland annat sätta behörigheter, ge information och lösa problem. Målet är att ge kunden bra service genom professionellt bemötande, tät återkoppling och uppföljning samt att så snabbt som möjligt åtgärda kundens problem.

Din Profil

Vi söker dig som vill fortsätta att utvecklas och använda dig av dina IT-kunskaper i en serviceinriktad roll inom IT. Vi tror du har arbetat i en liknande roll tidigare och att du har god kännedom om ärendehantering i Windowsmiljö och att du har koll på Ad Exchange, Citrix, Office365 samt ett genuint generellt IT-intresse. Du är van att på ett professionellt sätt hantera kunder och att hjälpa dem till en snabb och smidig lösning. Du är duktig på att söka information för att lösa akuta ärenden.

Vi söker dig som:

Behärska svenska och engelska i tal och skrift

Har erfarenhet av liknande roll (servicedesk, 1: st line support, sitetekniker)

Har ett genuint intresse och förståelse för IT

Har goda kunskaper om Windowsprodukter

Tjänsten är ett konsultuppdrag med chans till rekrytering.

Om Advania

På Advania i Stockholm är vi cirka 350 medarbetare. Du hittar hela vår kompetens gällande sourcing, workplace, communication centers, transformation & automation, datacenter och IT-infrastruktur på vårt huvudkontor i Liljeholmen, men du kan även hitta oss i Bromma. Det som kopplar ihop oss är hur vi alla jobbar tillsammans för att göra det enkelt att växa med IT.

Advania erbjuder kompletta IT-lösningar och IT-konsulter till företag och offentlig verksamhet som förenklar och hjälper dem att växa. Med hjälp av ledande teknologi, plattformslösningar, tjänster och strategiska partnerskap erbjuder vi noggrant utvalda lösningar som skräddarsys efter varje unikt kundbehov. Fokus ligger på långsiktiga relationer och att leverera marknadens bästa service.

Om Maxkompetens

Vi startade 2003 och vår resa till att vara topp 30 största rekryterings- och bemanningsbolaget i Sverige präglas av den lokala kraften hos våra engagerade medarbetare vars drivkraft ligger i att hjälpa företag och kandidater till det bättre. Våra sex kontor drivs av lokala kontorschefer som känner sin marknad och som har mandat att anpassa verksamheten till våra kunders behov.

Varje år tillsätter vi över 1200 tjänster och vi har 400 medarbetare anställda i företaget. Vi är auktoriserade genom Kompetensföretagen och följer kollektivavtal med försäkringar och pensionsavtal

Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Alexander Gohari på telefon 070- 861 32 48 eller

Läs mer om oss på www.maxkompetens.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 mars 2020 (48 dagar kvar)