Servcetekniker till spännande bolag i Stockholm

Servcetekniker till spännande bolag i Stockholm

Servcetekniker till spännande bolag i Stockholm

För direktrekrytering till kund söker vi nu en tekniker med intresse för el och elektromekanik. Vår kund är ett internationellt företag som är världsledande inom lösningar för märkning och spårbarhet både för den industriella och estetiska marknaden. Bolaget har cirka 1000 anställda runt om i världen och idag jobbar fyra av dessa på bolagets Sverigekontor i södra Stockholm.

På kontoret i Stockholm arbetar man tätt tillsammans med kollegorna och atmosfären genomsyras av att man hjälps åt, får utrymme för sina idéer och att beslutsvägarna är korta. Här får du chansen att arbeta med välutvecklad teknik, ambitiösa kollegor och på en trevlig och prestigelös arbetsplats där man har roligt på jobbet. För rätt person finns goda möjligheter att på sikt utvecklas och avancera till mer ansvar.

Arbetsuppgifter:

I tjänsten som tekniker kommer din primära uppgift vara att hjälpa företagets kunder med service, reparationer, felsökning och lösningsförslag både ute på plats hos kunden och på företagets verkstad. Du hjälper också till med support och felsökning per telefon och tar hand om orderadministration som uppstår i samband med serviceärenden samt planerar dina serviceuppdrag.

Vid sidan om den tekniska delen i tjänsten kommer du även att arbeta nära säljare i Sverige samt med annan intern personal bl.a. i Frankrike för att hitta optimala lösningar på olika problem som uppstår. Tyngdpunkten ligger vid det tekniska och mekaniska.

Din profil:

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta med el och elektromekanik, du har t ex jobbat med reparationer och service av mekaniska produkter. Du har goda praktiska kunskaper i el och elektromekanik samt goda IT-kunskaper om drivrutiner, kommunikation och Windows-miljö. Du har kanske läst en ingengör/teknisklinje vid högskolan.

Tjänsten innebär en del resor, vissa med övernattning så B-körkort är ett krav.

För att lyckas i rollen har du ett brinnande intresse för teknik och IT. Du tycker om att lära dig nytt och söker aktivt information för att utvecklas. Som person är du förtroendegivande, ödmjuk och empatisk. Du tycker om att kunna hjälpa andra och du är bra på att planera din tid.

Sök tjänsten med CV och personligt brev via vår hemsida www.maxkompetens.se. Ansökningar som inkommer via mail kommer tyvärr inte att behandlas. Urval sker löpande så du är välkommen med din ansökan snarast möjligt!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 feb (13 dagar kvar)