Sales and Operations Coordinator/Orderkoordinator till Profoto!

Sales and Operations Coordinator/Orderkoordinator till Profoto!

Dina arbetsuppgifter
Vill du vara med och planera och styra framtiden för operationella och logistiska flöden i ett bolag som tillverkar världens bästa produkter och tillbehör för att skapa världens bästa bilder?

Dina ansvarsområden som Sales and Operations Coordinator:
 • Hantera inkommande kundorder från hela världen
 • Hantera dokumentation för export
 • Planera logistikflöden för utgående gods
 • Daglig kontakt med 3PL
 • Projektmedlem i sälj och marknadsföringsprojekt vid lansering av nya produkter
 • Prisuppdateringar
 • Uppdatering och underhåll av vår B2B orderportal
 • Fakturaattestering
 • Säljstöd åt säljorganisationen
Vi erbjuder:
 • En viktig position i hjärtat av verksamheten i ett marknadsledande bolag med branschens starkaste varumärke.
 • En internationell och snabbrörlig arbetsmiljö med ett högt tempo.
 • En utmanande och omväxlande roll där endast du själv sätter gränserna för din utveckling.
Din profil
 • Du har 1-3 års erfarenhet av logistik och/eller arbete med bibehållande av goda kundrelationer
 • Du brinner för att driva business tillsammans med en säljorganisation
 • Du kan lätt sätta dig in i och arbeta i affärssystemet IFS
 • Du har en civilekonomsexamen eller annan relevant utbildning med bra betyg och kan obehindrat arbeta med svenska och engelska som affärsspråk i både tal och skrift.
 • Du har en naturlig fallenhet för struktur och organsation.
 • Du gillar att arbeta i team och arbeta nära våra andra avdelningar
Meriterande
 • Erfarenhet av arbete i IFS eller liknade system
 • Alla språkkunskaper
 • Fotointresse
Sista ansökningsdag
Uppdraget startar så snart du är tillgänglig och kommer pågå till april, med stora möjligheter till förlängning alt. anställning direkt hos bolaget. Du kommer bli anställd som konsult via Maxkompetens.
Låter detta intressant? Skicka in din ansökan snarast möjligt då urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du frågor kontakta ansvarig rekryterare Emma Henriksen på Observera att vi ej tar emot ansökningar via mail.

Om oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 10 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 500 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.
Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt!
Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.
Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB och ekonomi och redovisningsbolaget Multiekonomerna.

Om kunden
Profoto är världsledande på marknaden för ljussättning för professionella fotografer i hela världen, med en omsättning på över 600 MSEK. Idag har Profoto 7 dotterbolag i New York, London, Tokyo, Paris, Hamburg, Toronto och Norden och över 50 distributörer världen över.
Profoto grundades i Stockholm 1968 av fotografen och ingenjören Eckhard Heine och fotoutrustningsåterförsäljare Conny Dufgran. Deras förhållande började när Conny sålde Eckhard en blixt som inte fungerade. Irriterad över den felande blixten åkte Eckhard hem för att uppfinna en ny typ av blixt. Han återvände ett par veckor senare med en överlägsen produkt. Några år efter det ställde Eckhard och Conny ut den första Pro-1 generatorn på Photokina-mässan i Köln. Det blev en omedelbar succé. Profoto föddes. Med en smäll.
Idag används våra produkter av de bästa i branschen. Vare sig det är en bild på en skylt eller i en modetidning så är chansen stor att just den bild du tittar på är tagen med hjälp av våra blixtar. Trots att vi ständigt förfinar och förbättrar vår utrustning så är vi trogna till Eckhards och Connys ideal.
Vi tror fortfarande att ett Light Shaping Tool ska kännas rätt, låta rätt och vara estetiskt tilltalande. Precis som målarens pensel eller musikerns instrument bör dess form spegla dess funktion. Vi kommer aldrig att låta tekniken härska över konstnären. Våra verktyg är belysningslösningar, som avser att hjälpa dig att förvandla din ambition till verklighet, inte ett hinder.

Profotos vision
På Profoto är du en del av ett världsledande innovativt företag. Vi sätter standarden på marknaden och våra produkter är förstahandsvalet inom professionell fotografering. Med innovation som ledstjärna strävar vi efter att fortsätta vara marknadsledande. Smarta idéer, banbrytande forskning, såväl som hållbar och lönsam tillväxt av företaget, kan bara åstadkommas med hjälp av rätt personer.
Vi anställer bara de bästa och vi investerar i vår personal för att försäkra oss om att vara ett förstahandsval för de som värderar professionell utveckling och växande utmaningar.
Vi är måna om att växa och vi vill att våra anställda växer med oss. För att uppnå detta erbjuder vi en ambitiös, högkvalitativ och kravställande kultur där vi värderar att ha kul tillsammans för att gemensamt bygga ett företag och varumärke av världsklass. Vi tror starkt på att en hälsosam balans mellan jobb och fritid, ett stöttande ledarskap och en individuell utveckling är nyckeln till vår framgång.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 dec (35 dagar kvar)