SME Sales till världsledande bolag inom tjänsteförmåner!

SME Sales till världsledande bolag inom tjänsteförmåner!

Är du en vinnarskalle som drivs av utmanande mål? Vill du jobba på ett internationellt bolag med stora utvecklingsmöjligheter? Då är detta en tjänst för dig.

Med 43 miljoner slutanvändare och verksamhet i 42 länder är Edenred världsledande på förmåner till anställda. Edenred är världsledande inom affärslösningar för företag, anställda och handlare, med en affärsvolym på mer än 28 miljarder euro 2018, främst via digitala format. Lösningarna innebär ökad köpkraft för anställda, optimerad kostnadshantering för företag och fler affärer för handlare. Koncernen har ett unikt nätverk med 47 miljoner slutanvändare,830 000 företag och offentliga institutioner och 1,7 miljoner handlare. Edenred är noterat på aktiebörsen Euronext Paris, är en del av Frankrikes aktieindex CAC Next 20 och är verksamt i 45 länder med närmare 8 500 anställda.

Om jobbet
Som säljare inom SME (Small and Medium-sized Enterprise) på Edenred arbetar du i ett härligt och energirikt team på ett världsledande bolag inom tjänsteförmåner. I denna roll kommer du att jobba med telefonen som främsta verktyg där du kommer att kontakta små till medelstora företag för att erbjuda dem tjänsteförmåner i form av lunch, friskvård och Delicard till sina anställda. Du kommer att prata med människor på olika nivåer inom företagen, allt som oftast på managementnivå, vilket ställer stora krav på att du är affärsorienterad samt en god människokännare och har lätt för att anpassa dig.

På måndagar har du en planering- och administrationsdag där du förbereder och planerar veckans försäljning. De övriga dagarna kontaktar du potentiella kunder över telefon för att erbjuda dem Edenreds fantastiska förmånstjänster. Du lägger själv upp dina egna cases samt uppdaterar kundbilder i systemet. Rollen innebär alltså inte bara telefon utan en del administration kring kunder.

Tjänsten passar väl för dig som idag arbetar inom sälj eller som inom kundservice med inslag av sälj och vill ta steget att utvecklas mer inom B2B-försäljning. Som stöd i ditt arbete har du erfarna kollegor som gärna hjälper dig utvecklas och leverera bra resultat. Detta är en utmärkt skola och språngbräda för dig som vill utvecklas vidare inom sälj såväl utanför som inom Edenreds organisation.

Kompetenskrav
Det är starkt meriterande för tjänsten om du har jobbat med uppsökande försäljning tidigare. Du har slutförda gymnasiala studier och vi ser det som ett plus om du har erfarenhet av att ha jobbat med telefonen som huvudsakliga verktyg. Du talar och förstår det svenska språket på en mycket god nivå då du kommer att prata med kunder, skriva offerter och arbeta i Edenreds datasystem. Du har även erfarenhet av att arbeta i Office-paketet. I denna rekryteringsprocess kommer vi lägga stor vikt på dina personliga egenskaper.

Personliga egenskaper
Som person är du resultatinriktad och gillar att få din vilja igenom. Du gillar att tävla och drivs av att jobba mot nya mål på såväl kort som lång sikt. Du ger inte upp och du har möjlighet att fatta egna beslut som leder arbetet framåt. Vidare är du trygg i dig själv, vågar fråga om du behöver stöd men tar gärna på dig nya arbetsuppgifter med säkerhet.

Övrigt

Placeringsort: Stockholm

Start: Enligt överenskommelse

Varaktighet: Tillsvidare

Arbetstid: Heltid, mån-fre 8.30-17.00

Lön: Fast + provision

Du blir anställd av oss på Maxkompetens och uthyrd till kund. Du kommer jobba på Edenreds kontor i Liljeholmen, Stockholm. Har du frågor eller funderingar om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Sandra Jarsäter:

Intervjuer kommer påbörjas under vecka 32.
Mer info
Kontaktperson Maxkompetens
Email Mejla Maxkompetens
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 9 nov 2021 (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktat mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen ca 350-400 konsulter ute på uppdrag.