Säljare till världsledande bolag inom tjänsteförmåner!

Är du en vinnarskalle som drivs av utmanande mål? Vill du jobba på ett internationellt bolag med stora utvecklingsmöjligheter? Då är detta en tjänst för dig.

Om jobbet
Som säljare på Edenred av Ticket Rikskuponger arbetar du i ett härligt team på totalt fem personer med att kontakta restauranger och caféer för att ansluta dem till Ticket Rikskuponger. Det kan handla om allt från mycket små caféer till stora restaurangorganisationer, vilket ställer krav på att du är en god människokännare och har lätt för att anpassa dig. På måndagar har du en planerings och administrationsdag där du förbereder och planerar veckans försäljning. De övriga dagarna kontaktar du potentiella kunder över telefon för att erbjuda dem att ansluta sig till Rikskupongkortet. Du lägger själv upp dina egna case samt uppdaterar kundbilder i systemet. Rollen innebär alltså inte bara telefon utan en del administration kring kunder.

Tjänsten passar väl för dig som idag arbetar inom kundservice/sälj/restaurang och vill ta steget mot B2B-försäljning. Som stöd i ditt arbete har du erfarna kollegor som gärna hjälper dig utvecklas och leverera bra resultat. Detta är en utmärkt skola och språngbräda för dig som vill utvecklas vidare inom sälj såväl utanför som inom Edenreds organisation.

Kompetenskrav
Det är meriterande för tjänsten om du har jobbat med uppsökande försäljning tidigare. Du har slutförda gymnasiala studier och vi ser det som ett plus om du har erfarenhet av att ha jobbat inom restaurang eller café tidigare. Du talar och förstår det svenska språket på en mycket god nivå då du kommer att prata med kunder, skriva offerter och arbeta i Edenreds datasystem. Du har även erfarenhet av att arbeta i Office-paketet. Det är meriterande om du talar fler språk än svenska och engelska då många kunder är flerspråkiga, men detta är inget krav. I denna rekryteringsprocess kommer vi lägga stor vikt på dina personliga egenskaper, snarare än tidigare erfarenhet.

Personliga egenskaper
Som person är du en resultatinriktad och gillar att få din vilja igenom. Du gillar att tävla och drivs av att jobba mot nya mål på såväl kort som lång sikt. Du ger inte upp och du har möjlighet att fatta egna beslut som leder arbetet framåt. Vidare är du trygg i dig själv, vågar fråga om du behöver stöd men tar gärna på dig nya arbetsuppgifter med säkerhet.

Övrigt
Heltid, kontorstider

Start så snart som möjligt, 6 månader framåt med god chans till förlängning och möjlighet till överrekrytering för rätt person.

Du blir anställd av oss på Maxkompetens och uthyrd till kund. Du kommer jobba på Edenreds kontor i Liljeholmen, Stockholm. Har du frågoe eller funderingar om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Carolina Löfgren på 070-6110275 eller

Edenred
Edenred är världsledande inom förskottsbetalda tjänster och erbjuder lösningar som ökar människors välmående och förbättrar prestationerna inom organisationer. Ticket Rikskuponger är en av de förskottsbetalda tjänster Edenred erbjuder. Rikskupongerna är öronmärkta pengar som används som betalningsmedel för måltider på restaurang, som en möjlighet för företag att sponsra sina anställdas luncher. Edenred finns i 42 länder och har 6 300 anställda, nästan 660 000 kunder inom privat och offentlig sektor, 41 miljoner användare och 1,4 miljoner medlemmar. Under 2015 genererade Edenred en volym på 18,3 miljarder euro varav mer än 58% var på tillväxtmarknader.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 15 feb 2020 (26 dagar kvar)