Rekryteringskonsult

Rekryteringskonsult

Rekryteringskonsult till Serveoffice
Det går bra nu! Jag heter Mårten Forslund och arbetar som VD på Serveoffice. Jag trivs som fisken i vattnet och vill nu hitta dig som vill simma vidare med oss mot våra, hyfsat framåtlutade, tillväxtmål. Det handlar i detta fall om att vara med att boosta vår rekryteringsaffär där du tillsammans med mig, våra kollegor och kunder ska befästa vårt företag och varumärke som ett av de främsta i branschen. Vi står på ett riktigt bra ställe idag och 2019 blir, by far, vårt bästa år någonsin. Men dig ombord så kan vi sikta ännu högre till 2020. Läs gärna mer om oss och våra verksamheter på www.serveoffice.se och www.executive.se

Vi är idag ett engagerat gäng om åtta personer som alltså söker ytterligare en kollega att spendera arbetsdagarna tillsammans med. I denna satsning söker vi en driven rekryteringskonsult som vill vara en viktig del av vår fortsatta resa.

Arbetsbeskrivning
Vill du arbeta i en roll där du kan fortsätta utvecklas och på sikt ha möjlighet till större ansvar, då är det här rätt för dig. I rollen som rekryteringskonsult har du chans att vara med och effektivisera och förbättra Serveoffice rekryteringsverksamhet och utveckla morgondagens arbetssätt.

Arbetsuppgifterna består främst av
  • Bearbeta nya och befintliga kunder
  • Diskutera och ta kravprofil
  • Skapa och publicera annonser
  • Search
  • Telefonintervjuer
  • Intervjuer
  • Assessment, referenstagning och screening
  • Fakturering
  • Utveckla rekryteringsverksamheten
Din profil
Råkar du ha jobbat i en liknande roll och med fördel rekryterat profiler inom ekonomi, finans, HR eller lön ser vi det som meriterande. Men exakt vad du har gjort tidigare tycker inte vi är det viktigaste. Vi lägger störst vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas i den här rollen behöver du vara en självgående relationsbyggare med ett skarpt affärssinne. Som person är du affärsdriven, framåt, ansvarsfull och går igång på utmaningen att dra in, och leverera i, nya rekryteringsuppdrag. Du ser dig själv som en nätverkande entreprenör som gillar att förbättra och effektivisera rutiner och arbetssätt samtidigt som du vill etablera och utveckla goda relationer med såväl kunder som kandidater.

Företaget erbjuder
Ett arbete fritt från måndagsångest. Gillar du att kunna påverka och förbättra har du kommit rätt. Serveoffice är nämligen en organisation där dina idéer och tankar får utrymme att förverkligas. Du erbjuds även bra villkor i form av en attraktiv ersättningsmodell, brett förmånspaket, friskvårdsbidrag och kontinuerliga aktiviteter tillsammans med Serveoffice övriga medarbetare.

Huvudkontoret är beläget på Götgatan 30 invid Slussen.

Hos Serveoffice är inte det viktiga att du är på kontoret mellan 8-17 utan fokus ligger på leverans. Det är en ytterst flexibel organisation där du kan anpassa arbetstiden och arbetsplatsen utifrån din affärs behov.

Vi ser fram emot att träffa dig! Välkommen in med din ansökan redan idag. I denna rekrytering samarbetar vi med en av våra duktiga kollegor i branschen. Har du funderingar hänvisar vi till rekryteringsansvarig Sandra Erdös. Tel: 070-741 18 01. Epost:

Välkommen!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 dec 2019 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Serveoffice är ett auktoriserat bemanning- och rekryteringsföretag i Stockholm och Göteborg. De är ett transparent och engagerat gäng som värdesätter energi, glädje och flexibilitet. Serveoffice tar marknadsandelar genom synnerligen nöjda kunder och medarbetare, vilket påvisas genom finfin kundlojalitet och certifiering som ett Great Place To Work. Med nästan 30 år i branschen vågar de påstå att de är grymma på det de gör. Serveoffice ser sig själva som kompetensexperter snarare än branschexperter.