Redovisningskonsult/gruppchef

Redovisningskonsult/gruppchef

Redovisningskonsult/gruppchef till byrå i Stockholm.Vill du bli en Multiekonom?

Multiekonomerna växer och har mycket spännande på gång. De erbjuder högkvalitativa konsulttjänster inom ekonomi, redovisning och löneadministration. Hos Multiekonomerna arbetar både redovisningskonsulter och redovisningsassistenter med målsättning att alltid ha kunderna i fokus där service och långsiktighet väger tungt. Multiekonomerna har en familjär och prestigelös företagskultur där dem erbjuder en utvecklande roll i ett växande och nytänkande bolag.

Tjänsten är för dig som brinner för redovisning och att coacha andra människor. Du kommer ansvara över ett team som består av 4-6 personer samt ingå i ledningsgruppen som består av två verksamhetschefer samt andra gruppledare. Arbetsuppgifterna innefattar att sköta all löpande redovisning åt dina kunder, göra årsbokslut, deklaration, årsredovisning, hantera skatteinbetalningar och upprätthålla kontakter med myndigheter. Utöver detta ansvarar du för tidsplaneringen för medarbetarna i gruppen, uppföljningssamtal, medarbetarsamtal samt bemanning av nya uppdrag som kommer in.

Din profil

Vi söker Dig som har arbetat som redovisningskonsult på en redovisningsbyrå i flera år. Vill du ta nästa steg i karriären och utveckla personal samt arbeta nära verksamheten? Älskar du dessutom att ge service och skapa goda kundrelationer har du kommit rätt. Du brinner för att ge service och rådgivning på ett förtroendeingivande och professionellt sätt till kunder. Uppdragen är av skiftande storlek och inom många olika branscher, vilket gör arbetet utvecklande, omväxlande och socialt. Du är initiativtagande och gillar att arbeta självgående med goda möjligheter till utbildning och utveckling inom arbetsområdena.

Du trivs med att arbeta digitalt i högt tempo och motiveras av utveckling och förändring. Du är resultatfokuserad, strukturerad och uttrycker dig väl i tal och skrift, så även på engelska. Som redovisningskonsult arbetar du konsultativt med mycket kundkontakt och vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Har du frågor hänvisar vi till ansvarig rekryterare Sandra Erdös. Tel: 070-741 18 01. E-post:

Start: Enligt överenskommelse.
Arbetsplats: Fina lokaler i centrala Stockholm.

Sista ansökningsdag
Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Om oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 6 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 500 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt!

Vi är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension. Koncernbolaget MoxieTech Group AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MOXI och i koncernen ingår även elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB och ekonomi och redovisningsbolaget Multiekonomern
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 23 nov 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Multiekonomerna växer och har mycket spännande på gång. De behöver därför förstärka sitt team med två stycken erfarna redovisningskonsulter. Multiekonomerna erbjuder högkvalitativa konsulttjänster inom ekonomi, redovisning och löneadministration. På Multiekonomerna arbetar både redovisningskonsulter och redovisningsassistenter med målsättning att alltid ha kunderna i fokus där service och långsiktighet väger tungt. Multiekonomerna har en familjär och prestigelös företagskultur där dem erbjuder en utvecklande roll i ett växande och nytänkande bolag.