Redovisningsekonom

Redovisningsekonom

Erfaren redovisningsekonom till svenskt IT- företag

Dina arbetsuppgifter
Vill du utvecklas i din roll som redovisningskonsult och få vara med att bygga upp ett företag som just nu är i en expansiv fas? Tjänsten är för dig som är initiativtagande och som gillar att arbeta självgående såväl som i team med goda möjligheter till utbildning och utveckling inom arbetsområdena.

Maxkompetens söker nu för kunds räkning en erfaren redovisningsekonom som sköter om hela eller vissa delar av sina kunders ekonomiavdelning med flexibla lösningar och med hjälp av den digitala tekniken. Du kommer även, om viljan finns, kunna få ett eget internt ansvarsområde med stor möjlighet till utveckling inom bolaget.

Som redovisningsekonom kommer dina främsta arbetsuppgifter innebära bokföring, årsredovisning, bokslut, frågor om deklaration, lön, ekonomi, skatt, hjälp vid nystart av företag, företagsöverlåtelser etc.

Din profil
Vi söker dig som har åtminstone ett par års erfarenhet av brett arbete inom redovisning. Du hanterar helt självständigt såväl fakturor, månads- och årsbokslut utan större bekymmer. En mycket stor merit, och nästintill ett krav, är att du arbetat i affärssystemet Agresso.

Du kommer att få egna kunder och möjlighet att själv påverka och styra ditt arbete. Som person är du noggrann och strukturerad. Du är prestigelös och anser inte att några arbetsuppgifter inte passar dig. Här hugger vi i där det behövs!

Du gillar varierande arbetsuppgifter, är flexibel och engagerad. Du kan arbeta självständigt och ta egna initiativ. Då kundvård är en stor del av rollen är det viktigt att du är serviceminded och lyhörd.

Om kunden
Vid intervjutillfälle berättar vi mer om kunden och vad denne kan erbjuda dig!

Arbetsplatsen ligger mycket centralt i Stockholm. Tjänsten är på heltid mån- fre, kontorstider med flextider.

Start: Enligt överenskommelse

Anställningsform: 6 månaders provanställning och sedan tillsvidare
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 13 feb 2020 (23 dagar kvar)