Redovisningsekonom till arkitektkontor i Stockholm

Redovisningsekonom till arkitektkontor i Stockholm

Vi söker en driven redovisningsekonom som lockas av att arbeta i ett klimat där humor paras med professionalism. Initiativ och viljan att påverka uppskattas, beslutsvägarna är korta det finns stora möjligheter att utvecklas.

Företaget, grundat 1952, präglas av struktur kombinerat med kreativ omprövning, gedigen erfarenhet finns sida vid sida med en ny generations energi och nyfikenhet. Idag ägs företaget av 13 delägare, alla verksamma inom företaget, och är ett helägt dotterbolag i en koncern av flertalet bolag. Idag är kontoret 40 anställda, många med en internationell bakgrund vilket berikar med ny kompetens och erfarenhet. Företaget präglas av arkitektverksamhetens krav på flexibilitet och kreativitet samtidigt som det finns en lång tradition av stark ekonomisk styrning och företaget rankas AAA. Certifierade enligt ISO 9001:2008 och ISO 14001:2004.

Kontoret ligger mitt i Stockholms city och verksamheten präglas av Stockholms dynamiska utveckling. Huvudområdena för uppdragen finns inom handel, kontor och bostäder och kontoret har idag ett antal väl kända projekt i Stockholmsområdet i sin portfölj.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som redovisningsekonom är det du som ansvar för kund och leverantörsreskontran med stöttning från ekonomichefen. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
  • Ansvara för kundreskontran
  • Stötta och tillsamman med uppdragsansvariga utveckla ett effektivt administrativt system vg ex fakturering
  • Skapa fakturaunderlag
  • Fakturera
  • Krediteringar
  • Matchning av betalningar och påminnelser
  • Göra utdrag/sammanställningar för kundfrågor
  • Kontrollera alla fakturor i koncernen
  • Fortsätta att implementera e-faktura i systemet
Din profil
Vi söker dig som har ett par års erfarenhet från redovisning/ekonomi, du har en ekonomiutbildning men det är inget krav på att du är civilekonom. Viktigt är att du har en god förståelse för vad ekonomisk redovisning innebär.

Viktigt för oss är vem du är som person. Du är driven och initiativrik och samtidigt en kommunikativ lagspelare. Vi är nyfiken på att höra mer om dina tankar och idéer och du har ett engagemang för ditt arbete och är noggrann i dina arbetsuppgifter. Vi värderar högt att du är ansvarstagande och självgående.

För att lyckas i denna roll är det viktigt att du är prestigelös och tycker det är självklart och kul att hjälpa till där det behövs, även när det ligger utanför din arbetsbeskrivning.

Övrig information

Placeringsort: Stockholm

Start: Så snart som möjligt med hänsyn till ev uppsägningstid

Varaktighet: Konsultuppdrag på 6 månader med ambition att du blir tillsvidareanställd hos företaget efter det.

Arbetstid: Tjänsten är på 75% och arbetstiderna är flexibla under kontorstider.

Lön: Enligt överenskommelse.

Har du frågor gällande tjänsten så är du varmt välkommen att kontakta Sandra Jarsäter

Mail:

Mobil: 0735 405950

Vi ser mycket framemot din ansökan! Urval och intervjuer kommer ske löpande i denna process så ansök gärna på www.maxkompetens.se redan idag! Ansökningar via e-post mottages ej på grund av GDPR.

Om Maxkompetens

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 7 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 400 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.
Mer info
Kontaktperson Maxkompetens
Email Mejla Maxkompetens
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 25 apr 2021 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktat mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen ca 350-400 konsulter ute på uppdrag.