Projektkoordinator

Projektkoordinator

Projektkoordinator till Atea
Är du tekniskt intresserad och brinner för att ge bra service åt kunder? Gillar du att föra projekt framåt samtidigt som du bygger kontaktnät med kunder? Då är detta ett arbete för dig.

Vi söker nu en konsult för ett uppdrag placerat hos vår kund Atea. Du kommer assistera kunder för att komma igång med deras molntjänster, primärt levererade via Office365 och EMS och skapar således affärsnytta snabbare med hjälp av Microsofts molntjänster. Du kommer erbjuda kunden en uppsättning beprövade metoder, verktyg och resurser som hjälper kunden att nå framgång med sina molntjänster.

Vidare kommer du tillsammans med kunden ta fram planer för att bli produktiv med Office 365 och EMS. Du kommer arbeta rådgivande och leda kunderna framåt i sin process mot fullt aktiverade molntjänster, såväl tekniskt men också med tips för hur verksamheten kan nyttja plattformen för att bli mer effektiva i sin vardag.

Du kommer att arbeta med telefon och mail som verktyg samt hålla i presentationer via Skype/Teams. Med tiden kommer du att bygga upp ditt egna kontaktnät. Du kommer att få en gedigen utbildning tills du blir varm i kläderna och kan utföra arbetsuppgifterna på egen hand.

Du kommer ingå i ett härligt team om 8 personer där gemenskap, skratt och resultat genomsyras.

Arbetstider: Kontorstider, 8-17.

Omfattning: Heltid, du kommer vara anställd av Maxkompetens men arbeta på plats hos Atea.

Start: Omgående.

Profil
För att passa in i denna roll ser vi att du är en extrovert person som gillar att ha kontakt med kunder. Du gillar att planera din dag och trivs med administrativa arbetsuppgifter. Vidare gillar du att arbeta med projekt och ansvara för att allt ska gå i lås. Det är en fördel om du har ett intresse för it och teknik.

Det är meriterande om du har arbetat med någon form av service via telefon tidigare samt har erfarenhet av Office 365 (mail, Skype, Teams, Word, Excel mm). Vidare skriver och talar du engelska och svenska obehindrat.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till Sandra Erdös på tel. 070-741 18 01 alternativt

Om Atea
Atea är svenska landslaget i it-infrastruktur som har samlat IT-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Medarbetare som brinner för att vara med att bygga ett bättre Sverige med hjälp av IT, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. För Atea är det viktigt att du liksom företaget lever dessa värderingar.

Om Maxkompetens
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 10 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 500 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt!

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB och ekonomi och redovisningsbolaget Multiekonomerna.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 jan 2020 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Atea är svenska landslaget i it-infrastruktur som har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Medarbetare som brinner för att vara med att bygga ett bättre Sverige med hjälp av it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. För Atea är det viktigt att du liksom företaget lever dessa värderingar.