Proact IT söker en Teknisk Projektledare

Proact IT söker en Teknisk Projektledare

Proact IT söker en Teknisk Projektledare
Har du erfarenhet av att driva projekt runt infrastrukturteknik och enterprise arkitektur? Har du jobbat med att projektleda design, integration och hanterat uppdrag runt komplexa infrastrukturlösningar med koppling till publika molnet? Då ska du läsa vidare!

Proact söker nu en Teknisk Projektledare med primärt fokus på att leda projekt och uppdrag hos deras kunder med inriktning på leverans av infrastruktur och privata/hybrida molnlösningar. Du kommer att vara en drivkraft i leveransprojekt runt infrastrukturlösningar, samt vara med och genomföra projekt och uppdrag hos Proacts kunder.

Om tjänsten

Du kommer att bli en del av ett företag med väldigt god stämning och arbeta tillsammans med motiverade, engagerade och erfarna kollegor. Det är högt i tak, mycket eget ansvar och utvecklingsmöjligheter. Du får en gedigen introduktion av företaget och möjligheten att träffa många nya kollegor. Här får du möjligheten att jobba med de bästa lösningarna inom bland annat infrastruktur, molnet, data management. Proact IT är lösning- och kundfokuserade och alla bidrar med innovativa lösningar för kundens bästa. Är du framåt och drivs av att hitta kreativa lösningar så kan den här tjänsten bli väldigt kul.

Du kommer att utgå från kontoret i Kista där du bland annat kommer att förbereda eller följa upp leveranser i dina projekt. Du kommer även att kommunicera med säljare eller kunder om något nytt projekt är på gång. Är du redan i ett projekt kommer du att åka direkt ut till kunden och utföra ditt arbete på plats. Du har nära kontakt med leverantörer och samarbetspartners beroende på vad projektet kräver. Precis som allting annat så får du i början lägga lite mer tid för att få upp allt på banan så att det sedan flyter på.

Profil

Du har tidigare jobbat som teknisk projektledare under flera år och förutom din goda tekniska förståelse av hur man utför arbetet så har du en bred teknisk kunskap inom utveckling, arkitektur och agila metoder. Du har tidigare varit ansvarig för hybrida molnprojekt, jobbat med infrastrukturprojekt och har en god förståelse för det. Du förstår nätverk och storage, samt vilka moment som ska ingå i en sådan leverans.

Som person är du transparant och tydlig i din dialog med kunder och har en naturlig fallenhet i att uppnå resultat. Du är driven, har god energi, lösningsorienterad samt hög grad av samarbetsförmåga. Tjänsten är en fast anställning och en direktrekrytering till Proact IT.

Krav
  • Svenska & Engelska i tal och skrift
  • Svenskt medborgarskap
  • Erfarenhet av att leda tekniska projekt
Intresserad?

Tveka inte, utan skicka in din ansökan snarast genom att ansöka nedan. Observera att urvalet görs löpande och tjänsten ska tillsättas så snart som möjligt. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Alexander Gohari på tel. 070-8613248 eller via mail.
Mer info
Kontaktperson Broadbean
Email Mejla Broadbean
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Maxkompetens
Sista ansökningsdag 10 apr 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Proact är Europas ledande fristående integratör inom datacenter och molntjänster.
Genom att leverera flexibla, tillgängliga och säkra IT-lösningar och tjänster, hjälper vi företag och myndigheter att minska risker och kostnader och samtidigt öka flexibilitet, produktivitet och effektivitet. Vi har genomfört över 5000 framgångsrika projekt runt om i världen, har mer än 3500 kunder och hanterar för närvarande över 100 petabyte information i molnet.