Orderadministratör med intresse för försäljning till Witzenmann

Orderadministratör med intresse för försäljning till Witzenmann

Orderadministratör med intresse för försäljning till Witzenmann!


Om rollen

Är du en serviceinriktad administratör med intresse för teknik? Läs vidare!

Vi söker nu en Orderadministratör till vår kund Witzenmann. Här kommer du vara en viktig kugge i Witzenmanns affärer. På kontoret i Huddinge är du en del av ett tight gäng med högt i tak och nära kommunikation i teamet.

Du erbjuds ett självständigt och omväxlande arbete med mycket kundkontakt, där du har möjlighet att själv påverka din roll.

Arbetsuppgifter innefattar bl.a.:
  • Hantera inkommande kundförfrågningar och skapa offerter
  • Kontakt med kunder, leverantörer och samarbetspartners
  • Löpande orderhantering
  • Arbeta i och bevaka kundportaler
  • Certifikatshantering
  • Reklamationshantering

Din profil

Vi ser att du som söker har en avslutad gymnasieutbildning och ett tekniskt intresse/förståelse. Du har minst några års arbetslivserfarenhet inom service och administration, gärna i en supporterande roll. Vi ser att du mycket goda kunskaper i svenska och engelska. Meriterande om du kan tyska.

Som person tror vi du är strukturerad, öppen och kommunikativ. Du arbetar självgående och är prestigelös i din roll. Att hjälpa kunder och kollegor kommer naturligt för dig och du trivs i miljöer där du får användning för din känsla för struktur och ansvar.


Om kunden

Witzenmann är en globalt agerande företagsgrupp för flexibla metalliska element. Witzenmann Sverige har via sin grupptillhörighet tillgång till branschens bredaste produktutbud och det mest omfattande tekniska kunnandet. Den svenska verksamhetens tyngdpunkt ligger i montering och svetsning av metallslangar, bälgar och kompensatorer. Witzenmann Sverige har kunder inom flera olika branscher som VVS, processindustri, verkstadsindustri, energi och fordonsbranschen. Witzenmann Sverige är certifierade enligt ISO 9001, ISO 14001, ISO 3834 och har en mängd olika produktspecifika godkännanden.
Läs gärna mer om oss på http://www.witzenmann.se/
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 16 juni 2019 (55 dagar kvar)