Marknadskoordinator

Marknadskoordinator

Marknadskoordinator till JLT Mobile Computers
JLT Mobile Computers är en ledande utvecklare och leverantör av stryktåliga mobila datorer och lösningar för tuffa miljöer med kunder inom bland annat lager/logistik, transport, tillverkningsindustri, gruvor, hamnar och jordbruk. Med över 25 års erfarenhet har vi lyckats sätta standarden vad gäller användningen av ruggad IT-utrustning. Detta genom en kombination av oöverträffad produktkvalitet, enastående service och support samt ett urval av tjänster som säkerställer problemfri drift för våra kunder. Vi agerar globalt med egna kontor i Sverige och USA som kompletteras av ett internationellt nätverk av återförsäljare på lokala marknader. Företaget grundades 1994 och är sedan 2002 noterat på Nasdaq First North Growth Market.

JLT söker nu en marknadskoordinator till kontoret i centrala Stockholm!

Om tjänsten
Rollen som marknadskoordinator på JLT kommer att vara omväxlande med utrymme för anpassning efter den som får tjänsten, men kommer att innebära många olika arbetsuppgifter och projekt samtidigt. Det dagliga arbetet kommer att ske i nära samarbete med marknadschefen, men kommer även innebära mycket självständigt arbete. Som marknadskoordinator blir du en del av företagets globala sälj- och marknadsteam och kommer att arbeta nära resten av teamet.

I rollen kommer du att projektleda uppgifter av varierande karaktär för både den europeiska och amerikanska organisationen och kommer dagligen att jobba med internationella kontaktytor. Du kommer löpande arbeta med uppdateringar på hemsidan samt utveckla JLT:s position inom sociala medier. Du kommer även arbeta med att analysera och utveckla JLT:s produkter och dess marknad och dagligen vara ett stort stöd till marknadschefen i detta. Vidare kommer du på sikt att projektleda internationella event så som mässor och olika typer av kundaktiviteter. Lead-validering, kommunikation med samarbetspartners inom marknadsföring, samt delaktighet i framtagande av marknadsmaterial och nyhetsbrev till kunder och partners är ytterligare några av de arbetsuppgifter som kan komma att ingå i rollen.

Om dig
Vi söker dig som har 2-4 års arbetslivserfarenhet av en liknande roll med fokus på projektledning, gärna i en internationell miljö. Vi tror att du som söker har en eftergymnasial utbildning inom marknad, kommunikation, affärsstrategi eller liknande.

Ett krav är att du uttrycker dig mycket väl på engelska i både tal och skrift då detta är företagets koncernspråk. All marknadskommunikation tas först fram på engelska för att därefter översättas till svenska och övriga språk för våra prioriterade marknader. Då JLT är ett globalt företag sker även mycket kontakt med kollegorna på engelska.

Då du kommer att jobba med flera olika projekt och arbetsuppgifter samtidigt ställer det höga krav på flexibilitet och din förmåga att kunna prioritera. Du bedriver ditt arbete i tätt samarbete med marknadschefen och det övriga teamet, men arbetet ställer stora krav på att du besitter förmågan att arbeta självständigt. Det förutsätter att du är initiativrik, effektiv, noggrann, tar stort ansvar för ditt arbete och har förmågan att driva ditt arbete framåt. Du trivs i en stöttande och koordinerande roll med höga kvalitetskrav.

Som person är du hjälpsam, brinner för att ge god service, är självgående och kan både planera, genomföra och slutföra dina arbetsuppgifter. Det är viktigt att du kan agera väl i grupp då du kommer ha ett nära samarbete med andra och många kontaktytor. Det är även av stor vikt att du har ett affärssinne och kan identifiera möjligheter och förstå helheten av ditt arbete. Har du ett teknikintresse underlättar det för att få en bättre förståelse för företagets produkter och erbjudande.

Låter det som ett jobb för dig? Varmt välkommen in med din ansökan, så berättar jag mer!

JLT Mobile Computers har i denna rekrytering valt att samarbeta med Maxkompetens. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Carolina Löfgren på 070-611 02 75,

Övrigt
Placering: Stockholm

Tillsättning: Så snart som möjligt med hänsyn till uppsägningstid

Arbetstid: Kontorstider

Anställning: Tillsvidare. Provanställning tillämpas

Mer om JLT
Tillförlitlig prestanda, mindre krångel. JLT Mobile Computers är en ledande leverantör av stryktåliga mobila datorer och lösningar för de tuffaste miljöerna. 25 års erfarenhet har gjort det möjligt för oss att sätta standarden vad gäller användningen av ruggad IT-utrustning. Detta genom en kombination av oöverträffad produktkvalitet, enastående service och support samt förstklassiga lösningar som säkerställer problemfri drift för kunder inom lager/logistik, transport, tillverkning, gruvor, hamnar och jordbruk. JLT agerar globalt med kontor i Sverige och USA och med ett internationellt nätverk av återförsäljare på lokala marknader. Företaget grundades 1994 och är sedan 2002 noterat på Nasdaq First North Growth Market. För mer information, besök jltmobile.com.

Om oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 7 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 400 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.
Mer info
Kontaktperson Maxkompetens
Email Mejla Maxkompetens
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadskoordinator
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Maxkompetens
Sista ansökningsdag 14 apr 2020 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktat mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen ca 350-400 konsulter ute på uppdrag.