Kyltekniker med produktansvar

Kyltekniker med produktansvar

Kyltekniker med produktansvar till ADDvise Tillquist

Är du en driven och självgående kyltekniker som trivs med eget ansvar? Vill du ha en roll där du får möjlighet att påverka hur du arbetar och samtidigt bli expert inom ditt produktområde? Läs vidare!


Om tjänsten

Som kyltekniker hos Tillquist kommer du arbeta med förebyggande underhåll, service och installation ute hos Tillquist kunder. Dina kunder kommer främst vara verksamma inom sjukvården, där ditt produktområde kommer vara lågtempererade frysar. Detta är ett nytt produktområde hos Tillquist där du som ansvarig förväntas bygga upp och vidareutveckla arbetssättet kopplat till produkterna och kunderna.

Du kommer vara Tillquist ansikte utåt vilket kräver en känsla för service och kundbemötande. I rollen ingår även uppdragsdokumentation. Du utgår hemifrån och du kommer arbeta med frihet under ansvar som ledord. Du kommer primärt arbeta i Storstockholm, men resor i arbetet kommer även vara aktuellt.

Tillqvist erbjuder möjlighet till gedigen utbildning inom produkterna, där de ser att du kommer bli deras expert inom produktområdet.

Placeringsort: Stockholm med omnejd, hemmakontor

Tillträde: Snarast möjligt, enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid. Tillsvidare med 6 månader provanställning. Anställningen sker direkt hos Tillquist.

Arbetstid: Måndag - fredag kl.08.00-17.00, flexibel arbetstid


Din profil

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att jobba som kyltekniker ute på fältet. Meriterande om du har erfarenhet av lågtempererade kylar. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift samt har god IT-vana. B-körkort är ett krav.

Som person ser vi att du är en kvalitetsmedveten och ansvarstagande problemlösare som kan prioritera och strukturera upp ditt eget arbete. Du har en naturlig fallenhet för service och kundbemötande. Vidare tror vi du är en nyfiken person som tycker om att ta egna initiativ och gärna ser förbättringsmöjligheter i ditt eget arbete. För denna tjänst kommer dina personliga egenskaper väga tungt.


Sista ansökningsdag

Intresserad?
Välkommen med din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande. Vid frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Emma Henriksen på Observera att vi ej tar emot ansökningar via mail.


Om kunden

Tillquist har en lång historia som sträcker sig ända tillbaka till 1895 då Hugo Tillquist öppnade sin elektrotekniska affär i Gamla Stan i Stockholm. Årsskiftet 2011/2012 förvärvas Tillquist av ADDvise Group AB och blir ett helägt dotterbolag i ADDvise-koncernen.

ADDvise Tillquist tillverkar, marknadsför och säljer vågar till kunder inom sjukvård, forskning, industri samt handel. ADDvise Tillquist utför också service på medicintekniska produkter, laboratorieutrustning och vågar. ADDvise Tillquist jobbar enligt höga kvalitetskrav och är certifierade enligt de globala kvalitetssystemen ISO 9001 och 14001 samt ackrediterade enligt 17025/17020.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 16 nov 2019 (23 dagar kvar)