Kundsupport / Teknisk innesäljare till miljöteknikföretag

Kundsupport / Teknisk innesäljare till miljöteknikföretag

Teknisk innesäljare / Kundsupport till expansivt miljöteknikföretag!

Har du tidigare arbetat med service eller försäljning i någon form men ännu inte hittat den ultimata rollen för dig? Hos vår kund finns nu en möjlighet för dig som vill få utlopp för din kreativa och sociala förmåga; leda dina egna projekt, se affärs- och säljmöjligheter samt lära dig allt om produkter inom VA/VVS - allt i samma roll! Läs vidare för att få reda på mer om vad tjänsten innebär...


Om tjänsten

Du kommer att ingå i ett tight team som har högt till tak och genomsyras av en stark familjär känsla. Här är det viktigt att ha kul på jobbet! Du kommer att ingå i en platt och prestigelös organisation med stora möjligheter att påverka och göra skillnad.

Som teknisk innesäljare / kundsupport hos vår kund innehar du en bred roll där du kommer ha möjlighet att utvecklas på flera olika plan, något som även uppmuntras internt. Du kommer in i en grupp som utgör navet i företagets affärer, där du är spindeln i nätet som koordinerar både med interna och externa aktörer.

Arbetsuppgifter innefattar bl.a.:
  • Uppföljning av befintliga affärsmöjligheter genom telefon-/mailkontakt med kunder
  • Supportera kunder och interna medarbetare i t.ex. tekniska anläggningsfrågor, dimensionering av avlopp, bistå med ritningar, m.m.
  • Orderläggning i ERP system och leveransuppföljning
  • Hantering av reklamationer och fakturor
Tjänstens omfattning
Heltid. Tillsvidare, provanställning om 6 månader tillämpas för denna direktrekrytering hos kund. Tillträde enligt överenskommelse.
Arbetstid mån-fre, kontorstider. Du kommer arbeta på kundens huvudkontor i Täby.


Din profil

Vi söker dig som är kommunikativ, har förmågan att snabbt lära dig nya arbetsuppgifter, har skinn på näsan och är en hejare på att hantera telefonen som ditt närmsta verktyg. Agera lösningsinriktat och självständigt samt förmågan att ta egna initiativ är viktigt för att lyckas i denna roll.

Vi ser att du har tidigare erfarenhet inom försäljning, service, administration eller support. Vidare har du god datorvana samt kommunicerar obehindrat på svenska och engelska. Meriterande om du har teknisk bakgrund eller kunskap inom VA/VVS.


Är du personen vi söker?

Ansök redan idag! Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Vi ser fram emot din ansökan!


Om kunden

Kunden är ett expansivt miljöteknikföretag inom VA/VVS som har sitt huvudkontor placerat i Täby. Deras verksamhet omfattar forskning och produktutveckling, tillverkning, försäljning samt utbildning. I dag är företaget en av de ledande aktörerna på den svenska marknaden. Deras mission är att medverka till bättre hälsa och vattenmiljö genom skräddarsydda och miljöriktiga avloppslösningar.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 juni 2019 (49 dagar kvar)