Kundnära utvecklingsingenjör

Kundnära utvecklingsingenjör

Kundnära Utvecklingsingenjör till Witzenmann!


Om tjänsten

Vi söker nu en Utvecklingsingenjör till vår kund Witzenmann. Här kommer du vara en viktig kugge i att utveckla Witzenmanns affärer med både små och stora kunder. På kontoret i Huddinge är du en del av ett litet tight gäng med högt i tak och nära kommunikation och öppenhet i teamet.

Som Utvecklingsingenjör är du ansvarig för våra mer tekniska krävande projekt och inkommande förfrågningar. Du kommer ha kontakt med både befintliga och nya kunder. Vissa kunder har komplexa tekniska specifikationer, då är det viktig att förstå och förmedla vidare vad kunden vill ha till bl.a. utvecklingsteam och CAD-ritare.

Det är viktigt att på ett självständigt sätt kunna driva projekten/förfrågningarna vidare så att kunden är uppdaterad och nöjd. Du har även mycket kontakt med moderbolaget i Tyskland och samarbetspartners i tekniska och andra affärsrelaterade frågor.

Du kommer också ha ett produktansvar och ansvara för att vi uppfyller olika normer och krav.

Här kommer du in i ett globalt bolag där du har stora utvecklingsmöjligheter, men samtidigt korta beslutsvägar och möjlighet till att påverka din roll.


Din profil

Vi ser att du har en teknisk ingenjörsutbildning i grunden, gärna maskiningenjör, eller motsvarande erfarenhet. Mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet från liknande roll i tillverkande tekniskt bolag. Rollen kräver mycket goda kunskaper i svenska och engelska. Meriterande om du kan tyska.

Som person är du lyhörd, kommunikativ och ansvarstagande. Du är kundorienterad i ditt arbete och samtidigt en prestigelös och hjälpsam teamplayer.


Om kunden

Witzenmann är en globalt agerande företagsgrupp för flexibla metalliska element. Witzenmann Sverige har via sin grupptillhörighet tillgång till branschens bredaste produktutbud och det mest omfattande tekniska kunnandet. Den svenska verksamhetens tyngdpunkt ligger i montering och svetsning av metallslangar, bälgar och kompensatorer. Witzenmann Sverige har kunder inom flera olika branscher som VVS, processindustri, verkstadsindustri, energi och fordonsbranschen. Witzenmann Sverige är certifierade enligt ISO 9001, ISO 14001, ISO 3834 och har en mängd olika produktspecifika godkännanden.
Läs gärna mer om oss på http://www.witzenmann.se/
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 16 juni 2019 (56 dagar kvar)