Junior Order-/Inköpskoordinator till Byggmax!

Junior Order-/Inköpskoordinator till Byggmax!

Junior Order-/Inköpskoordinator till Byggmax!

Dina arbetsuppgifter
Är du en kommunikativ administratör i början av din karriär? Har du ett sinne för ordning och struktur? Se hit!

Som orderkoordinator hos Byggmax säkerställer du att orderflödet från leverantör till slutkund håller högsta möjligaste standard. Du kommer vara ett administrativt stöd i förändringar på inköpsavdelningen för att förbättra och optimera orderflödet.

Arbetsuppgifter innefattar:
  • Administration av order
  • Pris- och avvikelsehantering samt viss attestering (på inköps- och försäljningspris)
  • Deltagande i avdelnings- och företagsgemensamma projekt
  • Säkerställande av leveranskvalitet internt och till externa kunder
Arbetets omfattning:
Heltid, start snarast möjligt.
Tjänsten är tillsvidare med 6 månader provanställning.
Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att anställningen sker direkt hos Byggmax.
Arbetet kommer utföras på Byggmax huvudkontor i Solna, T-Västra skogen.

Din profil
Vi söker dig som är i början av din karriär. Vi ser positivt på tidigare erfarenhet av en administrativ roll där du arbetat i affärssystem, detta är dock inget krav. Vi ser att du har goda kunskaper i Office-paketet, och gärna erfarenhet av grundläggande databearbetning i Excel. Utöver detta är det meriterande om du har relevant eftergymnasial utbildning från universitet eller högskola. Då Byggmax är en nordisk byggvaruhandel är det viktigt att du har goda kunskaper i svenska och engelska. Språkkunskaper i finska, norska och polska är ett plus.

I denna rekryteringsprocess kommer stor vikt läggas vid personlig lämplighet. För att trivas och lyckas i denna roll ser vi att du är en strukturerad och noggrann person som gärna jobbar självständigt. Vidare är du kommunikativt lagd och känner dig bekväm med att interagera och samarbeta med kollegor och leverantörer. Du trivs i en arbetsmiljö som kännetecknas av prestigelöshet, flexibilitet och en ständig vilja att utveckla och förbättra, där även du förväntas bidra.

Sista ansökningsdag
Är du den vi söker?
Skicka in din ansökan snarast möjligt då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till Emma Henriksen på Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.

Om kunden

Byggmax säljer byggvaror av hög kvalitet till ständigt låga priser. Vi har idag 126 butiker och koncernen hade 2016 en omsättning på 5,2 miljarder kronor. Vi har expanderat kraftigt i Sverige, Norge och Finland de senaste åren och har gått från ettrig uppstickare, till att nu vara en av Sveriges tre största byggmaterialkedjor. Ständiga förbättringar och löpande effektivisering har tillsammans med Byggmax förändringsbenägna företagskultur gjort bolaget till ett av branschens lönsammaste. Vi är en ung organisation med positiv framåtanda. Byggmax förvärvade Buildor AB i slutet på 2015 samt Skånska Byggvaror i början av 2016.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 aug (8 dagar kvar)