Junior Marknadsassistent

Junior Marknadsassistent

Junior Marknadsassistent till Byggmax!

På Byggmax går det snabbt, får vi en idé som vi tror på så kör vi igång direkt. Hastighet tror vi är kritiskt för att lyckas idag (och sen blir det mycket roligare också!). För att det ska kunna gå snabbt och bli så bra lösningar som möjligt låter vi alla medarbetare ta mycket ansvar från dag ett. Ansvar tror vi även medför att den enskilde individen utvecklas snabbare.


Om tjänsten

I rollen som marknadsassistent/webbredaktör kommer du tillhöra Byggmaxgruppens e-handel som sköter fem olika hemsidor i tre nordiska länder.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Fylla hemsidorna med innehåll och produkter
  • Lägga upp produkter i Byggmax produkthanteringssystem
  • Bildhantering i Photoshop
  • Formulera säljande texter
  • Övriga administrativa uppgifter
Placeringsort: Byggmax huvudkontor i Solna (ett stenkast från T-bana Västra Skogen)

Tillträde: Snarast möjligt, enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid. Vikariat till och med 2019-12-31, med stor möjlighet till förlängning.
Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att anställningen sker direkt hos Byggmax.


Din profil

Kompetens/Erfarenhet
För rollen ser vi gärna att du har en utbildning inom marknadsföring, men det är inget krav. Du bör ha mycket god datorvana och vara duktig på att formulera dig i skrift. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta administrativt.

Personliga egenskaper
För att trivas på företaget tror vi att du är energisk, driven och administrativt lagd. Det är viktigt att du har en positiv inställning och en vilja att ta dig an nya uppgifter. Du är mycket ansvarsfull, noggrann, strukturerad och tycker om att samarbeta med andra.


Sista ansökningsdag

Vill du vara med och utveckla Byggmax till absolut världsklass?
Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande.


Om kunden

Byggmax vill att alla hemmasnickare i hela landet ska kunna förverkliga sina byggprojekt. Alla ska ha möjlighet att leva och bo som de vill, oavsett om de vill renovera inne, ute eller i trädgården. På Byggmax strävar vi allesammans mot samma mål - att se till att hemmasnickarna får den möjligheten.

Byggmax har hundratals butiker och en exploderande e-handel. Ända sedan starten 1993 har affärsidén varit att vara det bästa och billigaste alternativet för både hemmasnickare och proffs som vill ha byggmaterial av bra kvalitet. Från att ha varit en ettrig uppstickare har Byggmax expanderat i både Sverige, Norge och Finland och är nu en av Sveriges tre största byggmaterialkedjor. Ständiga förbättringar, löpande effektiviseringar och en förändringsbenägen företagskultur har gjort bolaget till ett av branschens lönsammaste. I Byggmax Group ingår även Buildor och Skånska Byggvaror.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadsassistent
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 10 juni 2019 (46 dagar kvar)