Javautvecklare till Polystar!

Javautvecklare till Polystar!

Vi söker en javautvecklare som har passion för telekommunikation och vill vara del av Polystars utvecklingsavdelning i Stockholm!
Polystar är marknadsledande inom analys, tjänster och produkter förökad nätverksprestanda, och hjälper telekomföretag världen över att optimera kundupplevelsen. Polystar utvecklar framtidens analysverktyg och komplexa produkter inom mobil telekom. Här får du jobba i tvärfunktionella team och ta del av hela utvecklingskedjan från kravställning till färdig produkt.

Om tjänsten
I rollen som systemutvecklare deltar du i utvecklingen av affärs- och prestandakritiska system för analyser av mobila kommunikationsnät. Polystar arbetar med den senaste tekniken och standarderna och befinner sig i den absoluta framkanten av telekombranschen. Deras system är i världsklass och dem lägger stort fokus på prestanda och skalbarhet. Systemen hanterar 100-tals miljarder transaktioner varje dag, över hela världen. Polystar arbetar agilt i tvärfunktionella team om ca 5-10 personer med scrumbaserad utvecklingsmetodik där mycket frihet och ansvar ligger på teamet.

Vem söker vi?
Vi söker en senior Javautvecklare som har intresset och erfarenhet av databaser samt telekom och dess bakomliggande tekniker såsom signalering, protokoll och mobilnät (t.ex. 5G, IoT, LTE, VoLTE, IMS). Har du dessutom kunskaper kring kommunikationsprotokoll, flertrådade distribuerade system, realtidssystem, nätverksprogrammering och databaser är det meriterande.

Du trivs med att arbeta i en kreativ, förändringsdriven och inte minst teknikintensiv organisation. Du är initiativrik och ser möjligheter och lösningar med vår teknik och våra produkter. Du har förmåga att samarbeta i team och driva arbetet framåt. Dessutom har du en ödmjuk och prestigelös attityd där du gärna delar med dig av din kunskap till dina kollegor.

Hos oss får du möjlighet att ta ansvar och utvecklas vidare. Placering är på vårt svenska utvecklingskontor i Hammarby sjöstad.

Känner du igen dig? Tveka inte att skicka in en ansökan! Vi går igenom ansökningar löpande.

Vill du veta mer?
Du är varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Anna Hedin, 073 056 55 54.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 4 apr (17 dagar kvar)