Integration Specialist

Integration Specialist

Arbetsuppgifter:

Som Integration Specialist kommer du jobba strategiskt med att få det digitala spåret i rullning. Du kommer att navigera en självgående grupp på tre integrationsexperter genom att stötta med verksamhetens mål och visioner som påverkar systemintegrationerna. Som spindeln i nätet kommer du att leda, prioritera och se över systemval i funktion och antal. I rollen som Integration Specialist kommer även att ansvara för verksamhetens stora satsning på digitalisering genom driva och vidareutveckla projektet som startade efter årsskiftet.

Profil:

För att axla rollen som Integration Specialist och driva digitaliseringsprojektet, söker vi dig som har minst 3 års erfarenhet av att ha arbetat med integrationer i olika affärssystem. Du är intresserad av det digitala spåret och har erfarenhet av att leda projekt och bygga upp ett team med de kompetenser som behövs. Du har förståelse för vad utvecklarna gör så att du kan integrera och vara delaktig i resan att bygga vidare på den digitala satsningen. Som person är du noggrann, kommunikativ och tekniskt insatt med ett sinne för affärer. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, muntligt som skriftligt.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, IT-Arkitektur
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 10 nov (51 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ramirent är en ledande leverantör av uthyrningslösningar som kombinerar de bästa maskinerna med service och kunskap. Vi erbjuder hyreslösningar som förenklar våra kunders verksamhet. Bland deras kunder märks företag inom såväl byggindustrin som övrig industri samt offentlig sektor och privatpersoner