IT-säljare till etablerade Xpeedio

IT-säljare till etablerade Xpeedio

IT-säljare till etablerade Xpeedio
Nu har du som har jobbat med att sälja tekniklösningar med inslag av IT, chansen att få jobba och utvecklas på ett etablerat företag i Stockholm.

Om tjänsten

Du blir en del av Xpeedios säljteam och kommer arbeta med försäljning av hela deras tjänsteutbud som erbjuder och innefattar IT-support, övervakning (NOC), IT-drift, IT-konsulttjänster och ett egenutvecklat verksamhetssystem. I din roll som it-säljare ansvarar du för att leda hela säljprocessen från kartläggning och prospektering till att genomföra kundmöten. Dina kundmöten kommer att ske både fysiskt och via Skype. Vid implementation ansvarar du för förhandling, avtalsskrivning och överlämning. Du kommer också att ansvara för förhandling, avtalsskrivande och överlämning för implementation.

Din Profil

För att nå framgång i rollen som it-säljare hos Xpeedio bör du ha några års erfarenhet B2B-försäljning. Du har ett intresse och förståelse för teknik och som person är du kvicktänkt, ser lösningar framför problem och är en tävlingsmänniska med stort driv och målfokus. Vidare är du utåtriktad, social och har förmågan att skapa förtroendefulla och långsiktiga relationer. Du förstår vikten av strukturerat arbete, dokumentation och uppföljning. Du bidrar gärna med ett gott humör och positiv energi till både säljteam och andra kollegor på kontoret. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift samt arbetar obehindrat i Officepaketet.

Xpeedio erbjuder dig en tjänst med stora möjligheter, bra förmåner, familjeanda på en arbetsplats med högt i tak och korta beslutsvägar. Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Tillträde så snart som möjligt eller efter överenskommelse. Vi erbjuder en generös fast lön och en stabil provisionsmodell utan tak.

Om Företaget

Xpeedio etablerades 1997 och är experter på IT-infrastruktur. Deras kunder finns främst i Stockholm men även i Malmö, Göteborg, Örebro och Oslo. Xpeedio är privatägt av Modern Holdings Incorporated.

Xpeedio Support Solutions har stabila finanser och högsta kreditvärdighet, AAA. Dom är specialister inom support, drift och övervakning. Deras personal finns tillgänglig i deras övervakningscentral alla tider på dygnet, alla dagar om året (24/7-365).
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 apr 2020 (39 dagar kvar)