IT projektledare till Coor!

IT projektledare till Coor!

IT projektledare till Coor i Kista!
Coors ambition är leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudanden inom facility management! Nu är det dags att rekrytera in deras nästa stjärna inom IT projektledning! Fortsätt läs nedan för att se om du är den vi söker.

Coor samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring fastigheter - Coor kallar det Service med IQ. Hos Coor finner du en entreprenörsanda där du som anställd känner gemenskap och en prestigelöshet i din roll oavsett titel. Här jobbar medarbetarna tillsammans mot samma mål, löser problem som ett team och har ett stort kundfokus.

Som IT projektledare kommer du att ha en central roll där projekten varierar i karaktär och komplexitet vilket ger dig förutsättningarna att utvecklas i din yrkesroll.

Som projektledare ska du:
1. Räkna på nya affärer ur ett IT perspektiv

2. Projektleda ny affärsintegration

3. Projektleda / delprojektleda utsett utvecklingsprojekt

4. Stötta i utvecklingen av integrationsmetodik

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på huvudkontoret beläget i Kista.

Kvalifikationer:
  • Relevant akademisk utbildning
  • Ca 3-5 års erfarenhet inom IT projektledning
  • Erfarenhet av metodiker som tillexempel Props, PPS, Lots, Scrum, etc.,
  • Vi ser även att du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.
Vem söker vi?

För att lyckas i rollen ser vi att du är affärsmässig, resultatinriktad och drivande i ditt egna arbete. Du trivs med att jobba självständigt men arbetar också nära teamet för kunskapsinhämtning, förankring och vid bollande av idéer. Det är viktigt att du är ödmjuk för andras perspektiv, samtidigt som du utifrån din expertis är trygg med att prioritera, fatta egna beslut och har mod att ifrågasätta. Du trivs i en roll med många kontaktytor och jobbar alltid efter ett stort kundfokus. I din roll kommer du att ha frihet under ansvar och det är du själv som ser till att arbetet blir gjort. Det är en självklarhet för dig att ha koll på projektens affärsaspekter där du har förmågan att se till helheten.

Känner du igen dig? Ansök idag!

Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan så snart du kan,

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig, Anna Hedin på mail: eller via telefon: 073 056 55 54

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Data & IT, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 apr (17 dagar kvar)