IT projektledare till Coor!

IT projektledare till Coor!

Dina arbetsuppgifter
Coors ambition är leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudanden inom facility management! Nu är det dags att rekrytera in deras nästa stjärna inom IT projektledning! Fortsätt läs nedan för att se om du är den vi söker.

Coor samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring fastigheter- Coor kallar det Service med IQ. Hos Coor finner du en entreprenörsanda där du som anställd känner gemenskap och en prestigelöshet i din roll oavsett titel. Här jobbar medarbetarna tillsammans mot samma mål, löser problem som ett team och har ett stort kundfokus.
Som IT projektledare kommer du att ha en central roll där projekten varierar i karaktär och komplexitet vilket ger dig förutsättningarna att utvecklas i din yrkesroll.
Som projektledare ska du:

1. Räkna på nya affärer ur ett IT perspektiv
2. Projektleda ny affärsintegration
3. Projektleda / delprojektleda utsett utvecklingsprojekt
4. Stötta i utvecklingen av integrationsmetodik

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på huvudkontoret beläget i Kista.

Din profil
Kvalifikationer:
Relevant akademisk utbildning
Ca 3-5 års erfarenhet inom IT projektledning
Erfarenhet av metodiker som tillexempel Props, PPS, Lots, Scrum, etc.,
Vi ser även att du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Vem söker vi?

För att lyckas i rollen ser vi att du är affärsmässig, resultatinriktad och drivande i ditt egna arbete. Du trivs med att jobba självständigt men arbetar också nära teamet för kunskapsinhämtning, förankring och vid bollande av idéer. Det är viktigt att du är ödmjuk för andras perspektiv, samtidigt som du utifrån din expertis är trygg med att prioritera, fatta egna beslut och har mod att ifrågasätta. Du trivs i en roll med många kontaktytor och jobbar alltid efter ett stort kundfokus. I din roll kommer du att ha frihet under ansvar och det är du själv som ser till att arbetet blir gjort. Det är en självklarhet för dig att ha koll på projektens affärsaspekter där du har förmågan att se till helheten.

Känner du igen dig? Ansök idag!

Sista ansökningsdag
Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan så snart du kan,

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig, Anna Hedin på mail: eller via telefon: 073 056 55 54
Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 10 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 500 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt!
Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Maxkompetens ingår i koncernbolaget MoxieTech Group AB, sedan 2015 noterat på Nasdaq First North. Koncernen har fyra fristående bolag/affärsområden som var och ett har en stark position på marknaden.

Work and Passion AB är ett renodlat HR-Tech bolag som huvudsakligen erbjuder digitala tjänster för HR branschen.
Maxkompetens Konsult AB är med kontor i 8 städer en av de största aktörerna i Sverige inom rekrytering och bemanning.
Multiekonomerna J&M AB är en av de största aktörerna i Sverige inom Ekonomikonsultation, redovisning och lön.
SkolPool Sverige AB som är marknadsledare i Sverige inom elevhälsa.

Om kunden
Coors serviceutbud erbjuds beroende på kundernas behov som enstaka tjänster, kombinerade tjänster eller integrerade tjänster (IFM). Coor har marknadens bredaste erbjudande, och kan leverera allt från lösningar inom administration, logistik, drift av personalmatsalar, kaffe, konferenslösningar och lokalvård till fastighetsdrift, tekniska säkerhetslösningar, energioptimering och lokaloptimering. Totalt handlar det om ett hundratal tjänster. Vår främsta styrka ligger dock i att anpassa, utveckla och leda servicefunktioner på nya och effektivare sätt. Genom att kombinera olika tjänster från alla eller några av dessa serviceområden erbjuds unika, effektiva och flexibla lösningar som skapar affärsfördelar för våra kunder. Vi kallar det intelligent service - SERVICE med IQ.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Data & IT, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)