Hudvårdslärare

Hudvårdslärare

Lärare sökes till välrenommerade Hudvårdshögskolan!

Nu söker Hudvårdshögskolan IBS lärare som med stort engagemang och gedigen kunskap kan utbilda morgondagens hud- och spaterapeuter.

Vi är ett sammansvetsat gäng som arbetar i ett team för varandra och med en stark passion för vårt arbete. Hudvårdshögskolan står för kvalitet och moderna arbetsmetoder. Vi har utbildat hud- och spaterapeuter i över 20 år och våra studerandes framgångar i yrket är vår glädje och stolthet.

Tjänsten

Vi behöver nu utöka vårt team med lärare inom:
  • Anatomi, mikrobiologi, dermatologi och näringslära
  • ABC och HLR
  • Grundläggande kosmetisk kemi och fysik
  • Manikyr och pedikyr
  • Viss salongstjänst som lärarna turas om att bemanna
Vem är du?

Vi söker dig som är Auktoriserad Hudterapeut med minst 4-5 års yrkeserfarenhet. En merit är om du innehar en internationell examen från Cidesco och/eller ITEC, men det är inget krav.

Det är meriterande om du dessutom har utbildning och yrkeserfarenhet inom vårdyrket, som medicinsk fotvårdare eller erfarenhet från en hudklinik.

Du brinner för hudvård, är kunskapsrik och håller dig à jour och följer trenderna inom hudvårdsområdet. Vi ser gärna att du har tidigare vana av att undervisa eller prata inför publik. Du har ett pedagogiskt förhållningssätt och du är trygg i dig själv, har ett driv och en förmåga att engagera.

Anställning och arbetstid

Anställningen är främst en heltidstjänst på 38 timmar. Beroende på sökande och kompetenser kan dock tjänsten eventuellt komma att delas upp på två deltidstjänster. Vi är flexibla!

I ordinarie arbetstid förekommer helgundervisning 1-4 helgdagar per månad, som kompenseras med ledighet.

Skolans adress: Kungsholmstorg 6, Stockholm

Tillträde efter överenskommelse.

Vi ser framemot din ansökan!

Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta Carolina Löfgren,

rekryterare på Maxkompetens AB.

, tel 070-611 02 75

Om Hudvårdshögskolan.

År 1995 grundades Hudvårdshögskolan IBS och skolan är idag en ansedd och välrenommerad Yrkeshögskola inom hudterapi, skönhetsvård, specialiserad hudvård, kroppsvård och spaterapi.

Hudvårdshögskolan går främst i ledet för att utveckla och anpassa utbildningen till den kompetens som arbetsmarknaden kräver och de behandlingar salongskunderna efterfrågar. I över tjugo år har skolan försett branschen och näringslivet med välutbildade hud-och spaterapeuter.

Tack vare skolans mycket erfarna lärarkår i kombination med Exuviance medicinskt utvecklade hudvård och en rad andra näringslivsexperter får de studerande en gedigen och hög yrkeskompetens.

Hudvårdshögskolans utbildning bedrivs både på heltid och deltid och är en SHR godkänd skola.

Hudvårdshögskolan är den enda hudterapeututbildningen i Skandinavien som leder till två världsledande examinationer; ITEC och Cidesco.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utbildning, Universitet & Högskola
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 23 nov 2019 (4 dagar kvar)