HR-specialist inom rehab/arbetsmiljö till Tallink Silja!

HR-specialist inom rehab/arbetsmiljö till Tallink Silja!

HR-specialist inom rehab/arbetsmiljö till Tallink Silja!


Om tjänsten

Som HR-specialist på Tallink Silja AB kommer du att bli en del av en öppen och dynamisk arbetsplats. I rollen kommer du självständigt arbeta inom arbetsmiljöområdet med främst rehabilitering, där du kommer samverka med olika aktörer både internt och externt. Du kommer även arbeta nära en administratör som arbetar mot samma ansvarsområde.

Ansvarsområde och arbetsuppgifter innefattar bl.a.:
  • Driva, delta i och utveckla rehabiliteringsprocesser
  • Samordna, bygga och utveckla arbetsmiljöarbetet
  • Utformning och sammanställning av statistik inom ansvarsområdet samt övrig löpande administration
  • Skapa och implementera nya rutiner och processer samt förbättra och effektivisera befintliga
Tjänsten är på heltid (37,5 timmar/vecka), kontorstider med möjlighet till flextid. Start så snart som möjligt, enligt överenskommelse. Tjänsten är tillsvidare, med 6 månaders provanställning.

Detta är en direktrekrytering, vilket betyder att anställningen sker direkt hos Tallink Silja. Kontoret ligger i Värtahamnen i Stockholm i fräscha, nya lokaler i anslutning till fartygen.

Din profil

Erfarenhet/Kompetens
  • Minst 3 - 5 års erfarenhet inom arbetsmiljö- och rehabiliteringsarbete
  • Relevant utbildning inom Arbetsmiljö/HR/Beteendevetenskap/Sjukvård eller motsvarande
  • Flytande i svenska och engelska
  • Mycket god administrativ förmåga och goda kunskaper i Microsoft Office-paketet
  • God kunskap inom rehabiliterings- och arbetsmiljölagstiftning
  • Medicinsk kompetens är meriterande
Personliga egenskaper
För att trivas i rollen som HR-specialist ser vi att du har integritet, är lyhörd, är bra på att strukturera ditt arbete och har god samarbetsförmåga. Du är trygg och orädd i din yrkesroll samt har god förmåga att hantera och bemöta människor i olika situationer. Ditt arbetssätt genomsyras av ansvarstagande, prestigelöshet och problemlösande.

Arbetet är utåtriktat med många kontakter både internt i organisationen och externa kontakter. Detta kräver att du är en god kommunikatör som har lätt att bygga nya och vårda befintliga relationer, samtidigt som du trivs med att arbeta i ett högt tempo i en föränderlig miljö. I rollen ingår det även 1-2 tjänsteresor per månad, både i Sverige och utomlands.

Vi kommer lägga stor vikt på din personliga lämplighet.


Är du den vi söker?

Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till Emma Henriksen

Om kunden
AS Tallink Grupp är den ledande leverantören av passagerar- och frakttransporter i Östersjöns norra del. Verksamheten drivs från Stockholm mot Tallinn, Riga, Helsingfors, Åbo och Mariehamn samt mellan Kapellskär och Paldiski.

Tallink Silja AB ingår i Tallink-koncernen. AS Tallink Grupp är noterat på Tallinnbörsen, som ingår i OMX. Bolaget äger 14 fartyg och är verksamt under varumärkena Tallink och Silja Line på sju olika rutter.

Sedan 2002 har åtta nya fartyg beställts och satts i trafik på Östersjön vilket gör att Tallink och Silja Line har Östersjöns modernaste flotta som motsvarar kraven på säkerhet, komfort och miljöhänsyn. Senaste tillskottet i Tallinks flotta är Megastar som togs i trafik i januari 2017 på sträckan Tallinn - Helsingfors. Megastar drivs med LNG och har en mängd innovativa lösningar för att minimera miljöpåverkan.

Bolaget driver också fyra hotell - tre i Tallinn och ett i Riga.

AS Tallink Grupp sysselsätter över 7 400 personer i sex länder. Under 2017 reste närmare 9.8 miljoner passagerare med fartygen och rederiet transporterade närmare 365 000 fraktenheter.

AS Tallink Grupp är noterat på Tallinnbörsen sedan 2005 och på Nasdaq Helsingfors sedan 2018.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, HR-administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 maj (46 dagar kvar)