Further söker en Account Manager

Further söker en Account Manager

Dina arbetsuppgifter
Som account manager på Further kommer du att vara företagets enda renodlade säljare, vilket innebär stor frihet som samtidigt ställer krav på diciplin.
Du kommer att jobba självständigt i ditt försäljningsarbete genom att boka och genomföra dina egna möten, och driva dina affärer enligt Furthers försäljningsprocess.
Du kommer att vara omgiven av teknisk kompetens som tillför kunskap och familjär stämning fylld med framåtanda och passion för IT.

Din profil
Stor vikt kommer att hänga på din personlighet, inställning och vilja. För Further är det viktigaste vem du är och vad du vill uppnå än vad du har gjort innan, men erfaranhet av B2B-försäljning inom liknande bransch är såklart meriterande. Du är självgående, vågar ställa frågor och tar egna initiativ. Du har lätt för att kommunicera i tal och skrift, fingertoppkänsla för sunt förnuft och ett gott affärssinne.
Att åka kommunalt funkar men Further ser helst att du har körkort och egen bil
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Säljsupport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 jan (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Further erbjuder teknisk expertis och strategisk rådgivning inom fem olika tjänsteområden som alla har som syfte att hjälpa deras kunder att få ett ökat affärsvärde från IT - förenkla sina processer, effektivisera sitt samarbete och öka sin konkurrenskraft - allt genom rationell användning av modern teknik.
Further grundades 2004 i Stockholm. Idag är de ca 25 medarbetare med kontor i Stockholm, London och Skopje. På Further möts du av trevliga konsulter med stor passion för tekniken kombinerat med en hög verksamhetsförståelse, som vet hur just ni kan använda modern teknik på ett rationellt och effektivt sätt.