Förvaltningsledare till Axfood IT!

Förvaltningsledare till Axfood IT!

Dina arbetsuppgifter
Som Förvaltningsledare kommer du vara med och bidra till drift och förvaltning i linje med Axfoods övergripande affärsstrategi. Är du redo att ta plats inom Axfoodkoncernen, där kunden alltid står i centrum?

Axfood IT är ansvariga för att leverera stabil och säker drift i ett innovativt systemlandskap, inom kundplattform arbetar vi med framförallt E-handel och Kundprogrammen för Willys och Hemköp. Vi är ett härligt team på 15 personer som tycker om att arbeta med ny teknik och att försöka optimera våra lösningar.
Tjänsten passar dig som är i början av din karriär och vill fortsätta att utvecklas inom området.

Det här får du göra
Du kommer att ha ett förvaltningsledaransvar inom avdelningen Kundplattform. I din roll kommer du tillsammans med din avdelningschef driva förvaltningen samt utvecklingen inom avdelningen, och där ingår cirka 15 personer med roller såsom tekniker och systemansvariga. Du kommer ha operativt ansvar för att genomföra planerat arbete och se till att vi följer våra förvaltningsplaner samt säkerställer kvalitet inom ditt förvaltningsområde.

I din roll som förvaltningsledare arbetar du med att koordinera och kommunicera med omkringliggande förvaltning och projekt för att leverera rätt resultat. I din roll kommer du även säkerställa kapacitet och en stabil drift samt hantera förändring och nya lösningar, så att vi ligger i framkant och styr utvecklingen inom Axfood mot de tekniska lösningar som vi finner passande.

Vi arbetar enligt ITIL och där kommer du ha ansvar för någon av våra mindre ITIL processer.

Din profil
Följande kompetens och erfarenhet önskas:
  • Högskole-/universitetsutbildning inom IT/ledarskap eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom IT/ ledarskap
  • Stort intresse för teknik och ledarskap
  • Det är meriterande om du har 2-3 års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter där du har kunskap om drift, förvaltning, support eller projekt.
Vi söker dig som har förmåga att driva arbetet framåt genom ett kommunikativt sätt. För att trivas i rollen är det även viktigt att du kan hantera förändringar och motiveras av nya utmaningar samt en vilja att skapa resultat.

I rollen som förvaltningsledare är det centralt att du trivs med ett varierat arbete där du dels får möjlighet att förbättra befintliga processer samtidigt som du utforskar nya områden. Det är även betydelsefullt att du kan skapa struktur då du kommer ansvara för en del uppföljning och rapportering. Vi vill att du är en lagspelare och ser möjligheterna med att hjälpa andra och kunna bidra med din kunskap där det behövs.

Sista ansökningsdag
Låter det intressant? Vi gör urval och intervjuer löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. I denna rekrytering samarbetar vi med MaxKompetens, vid frågor eller funderingar kontakta rekryteringsansvariga Anna Hedin, 073 056 55 54 eller mejl ,

Om kunden
Välkommen till Axfoodfamiljen!

Axfood är Sveriges näst största aktör inom dagligvaruhandeln med framgångsrika matkoncept som Willys, Hemköp, Tempo, Axfood Snabbgross, Mat.se och Middagsfrid. Vi är också delägare i Eurocash och Urban Deli.

Bakom butiksscenen finns de koncerngemensamma funktionerna Affärsutveckling, Ekonomi, HR, IT, Kommunikation och Dagab Inköp & Logistik.
Våra medarbetare är vårt framgångsrecept. Med passion för mat och människor, engagemang och stolthet arbetar vi tillsammans för en bättre vardag där alla kan dela glädjen för bra och hållbar mat. Axfood är noterat på Nasdaq Stockholm och huvudägare är Axel Johnson AB.

Delar du vår passion för mat och människor? Välkommen att göra karriär inom Axfoodkoncernen!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Data & IT, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 nov (15 dagar kvar)