Extrajobb som kommunikatör till Marikas dans- och modestudio.

Extrajobb som kommunikatör till Marikas dans- och modestudio.

Som kommunikatör hos Marikas dans- och modestudio kommer du ansvara för att uppdatera hemsidan och sociala medier, redigera bilder och skriva texter. Du kommer samarbeta tätt med ett härligt gäng. Du kommer få ta mycket eget ansvar och vara kreativ.

Start: Omgående

Anställning: Konsultuppdrag.

Omfattning: Cirka 8 tim/veckan.

För att passa in i denna roll har du ett brinnande intresse för marknadsföring och kommunikation. Kanske har du nyligen påbörjat en utbildning inom området och vill ha världens roligaste extrajobb alternativt att du har en annan sysselsättning som du vill kombinera detta med. Du bör ha erfarenhet av Wordpress och Photoshop sedan tidigare. Det är även meriterande om du har ett intresse inom dans och mode. Din inställning är viktig och din förmåga att se vad som skall göras utan att någon sagt till dig att göra det.

Som person är du positiv och öppen. Du är kreativt lagd och har ett öga för detaljer. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadsassistent
Typ av anställning Extrajobb
Sista ansökningsdag 23 sept (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Marikas Dans och Modestudio är en dansskola med över 25 års erfarenhet. Hos Marikas dansar du i en familjär miljö. Alla lärare är handplockade med stor omsorg och utbildade inom dans.