Ekonomiassistent

Ekonomiassistent

Ekonomiassistent till ledande IT- koncern sökes omgående!
Vår kund Advania söker en ny stjärna till deras ekonomiteam där du kommer att stötta i leverantörsreskontra, fakturering och kundreskontra i första hand. Detta är en spännande roll i ett växande företag där det finns mycket goda möjligheter för dig som junior ekonom att kompetensutvecklas och växa i din roll.

Du kommer att sitta i fina lokaler i Bromma med öppna, moderna och ljusa ytor. Du kommer att arbeta med kompetenta och jordnära kollegor där en informell och "lätt att arbeta med" kultur råder.

Bakgrund och erfarenheter?
Vi söker dig som har baskunskaper i ekonomi och leverantörsreskontra, antingen med gymnasieexamen och ett par års arbetslivserfarenhet som ekonomiassistent eller motsvarande, alternativt med en universitetsutbildning inom ämnet i bagaget. Du har baskunskaper av kund- och leverantörsreskontra, fakturahantering, avstämningar och löpande bokföring, samt utredningar och felsökningar.

Det är meriterande om du har goda kunskaper i såväl Jeeves som Agresso, men det är inget krav.

Vem är du?
Som person är du noggrann, effektiv, har en hög arbetskapacitet och ett gott sinne för service. Du tycker om att arbeta i grupp, men trivs också med självständigt arbete. Du är en lagspelare och har en god kommunikativ förmåga och behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Det viktigaste är att du gillar en dynamisk miljö där det händer mycket och där arbetsveckan inte är utstakad i en självklar linje. Du är driven och nyfiken samt vill lära dig mer och mer för varje dag som går. Du är inte rädd för att hugga i där det behövs men du är inte heller den som blir uttråkad av ett monotont arbete. Du är prestigelös och har båda fötterna på jorden. Du delar med dig av dina kunskaper och antar utmaningar samt tar till dig nya arbetssätt och rutiner utan problem.

Om Advania
På Advania i Stockholm är vi cirka 350 medarbetare. Du hittar hela vår kompetens gällande sourcing, workplace, communication centers, transformation & automation, datacenter och IT-infrastruktur på vårt huvudkontor i Liljeholmen, men du kan även hitta oss i Bromma. Det som kopplar ihop oss är hur vi alla jobbar tillsammans för att göra det enkelt att växa med IT.

Advania erbjuder kompletta IT-lösningar och IT-konsulter till företag och offentlig verksamhet som förenklar och hjälper dem att växa. Med hjälp av ledande teknologi, plattformslösningar, tjänster och strategiska partnerskap erbjuder vi noggrant utvalda lösningar som skräddarsys efter varje unikt kundbehov. Fokus ligger på långsiktiga relationer och att leverera marknadens bästa service.

Övrigt
Rekryteringsbolaget Maxkompetens ansvarar för denna rekrytering. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Carolina Löfgren, på eller på 070 611 02 75.

Tillsättning: Omgående
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 feb 2020 (23 dagar kvar)