Ekonomiassistent

Ekonomiassistent

Glad och serviceinriktad ekonomiassistent
Är du vår nya kollega? Vill du arbeta i en dynamisk organisation där glädje och gott samarbete är en del av vardagen? Gillar du att ge högklassig service både internt och externt? Då träffar vi gärna dig och pratar mer.

Arbetsuppgifter

Vi på Maxkompetens har en familjär och prestigelös företagskultur där vi erbjuder en utvecklande roll i ett växande och nytänkande bolag. Tjänsten är för dig som är initiativtagande och är van vid att arbeta självgående.

I rollen som ekonomiassistent kommer du ansvara för en rad olika områden inom ekonomifunktionen. Du kommer ha en central roll och fungera som en viktig länk på företaget, såväl internt som externt.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat:
  • Leverantörsreskontra, hela flödet från mottagandet av faktura till betalning.
  • Kundreskontra, fakturering, påminnelse- och inkassohantering.
  • Administration.
  • Utbetalningar och utlägg
  • Inköp.
  • Support gällande ekonomifrågor, både internt och externt.
Du kommer ingå i en ekonomifunktion som i dagsläget består av två personer som nu ska bli tre stycken i familjen.

Omfattningen på tjänsten är flexibel, från 60% upp till 100%.

Vi sitter i härliga lokaler på Kungsholmen.

Start: Enligt överenskommelse.

Profil

För att passa in i denna roll har du tidigare arbetat med kund- och leverantörsreskontra. Du har full koll på vad det innebär att ge god service. Det är meriterande om du har gymnasial/eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande. Det är ett plus om du har erfarenhet av systemen Centsoft och/eller Intelliplan.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi tror att du är prestigelös och mån om att hjälpa till, högt som lågt. Du är en "doer" och ser alltid problem som en möjlighet och kommer gärna med förslag om förbättringsområden. Du har förmåga att se helheten och samband, exempelvis hur olika system pratar med varandra. Du kommer arbeta i en dynamisk miljö, med snabba förändringar och vi söker dig med stort kundfokus som tycker om att ge bästa möjliga service i alla lägen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 10 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 500 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt!

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MOXIE och i koncernen ingår elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB och ekonomi och redovisningsbolaget Multiekonomerna.