Driven ekonomiassistent till stort spännande bolag!

Driven ekonomiassistent till stort spännande bolag!

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu för kunds räkning en driven ekonomiassistent som kan kavla upp ärmarna och hänga med på en resa i förändrin, dom går från de traditionella sättet att arbeta mot ett mer digitalt sätt. Detta är en spännande roll i ett växande företag där det finns mycket goda möjligheter för dig som ekonom att kompetensutvecklas och växa i din roll. Du kommer också ha möjlighet att påverka arbetsätt till de bättre, vår kund värdesätter dina ideér.

Du sitter i fantastiskt fina lokaler med öppna, moderna och ljusa ytor. I teamet jobbar 6 andra ekonomer som blir dina närmsta kollegor. De erbjuder en unik möjlighet att genomföra utmanande projekt och möjlighet att utvecklas och växa i din takt. Kompetenta och jordnära kollegor. En informell och "lätt att arbeta med" kultur.

Din profil
Vi söker dig som har baskunskaper i ekonomi, antingen med gymnasieexamen och ett par års arbetslivserfarenhet som ekonomiassistent eller motsvarande, alternativt med en universitetsutbildning inom ämnet i bagaget. Du har god förståelse av leverantörsreskontrar och har tidigare arbetat med stora volymer. Du är bekväm med löpande bokföring, samt utredningar och felsökningar. Rollen innebär en del support internt över mail och telefon så du behöver även vara bekväm med det.

Som person är du noggrann, effektiv, har en hög arbetskapacitet och ett gott sinne för service. Du tycker om att arbeta i grupp, men trivs också med självständigt arbete. Du är en lagspelare och har en god kommunikativ förmåga och behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Det viktigaste är att du gillar en dynamisk miljö där det händer mycket och där arbetsveckan inte är utstakad i en självklar linje. Du är driven och nyfiken samt vill lära dig mer och mer för varje dag som går. Du är inte rädd för att hugga i där det behövs men du är inte heller den som blir uttråkad av ett monotont arbete. Du är prestigelös och har båda fötterna på jorden. Du delar med dig av dina kunskaper och antar utmaningar samt tar till dig nya arbetssätt och rutiner utan problem.

Arbetstiderna är måndag- fredag, 40 timmar per vecka.

Tillsvidare

Är det dig vi söker? Välkommen att skicka in din ansökan redan idag. Vi arbetar löpande med urvalet, och kan komma att tillsätta tjänsten redan innan sista ansökningsdag.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 feb (12 dagar kvar)