DDI- tekniker

DDI- tekniker

DDI-tekniker sökes till Tele2

På Tele2 arbetar du i en flexibel och prestigelös organisation som präglas av stark teamkänsla, högt engagemang och mycket glädje där din kompetens verkligen gör stor skillnad. Här ligger din framtid i dina egna händer då det finns stora möjligheter till spännande karriärvägar inom företaget.

Med Tele2 unika kompetens som helhetsleverantör av produkter och tjänster inom IT & Telekom hjälper de företag att förbättra sin kundkommunikation och konkurrenskraft genom att leverera verksamhetsanpassade och flexibla lösningar.

B2B Operations & Delivery ansvarar för dygnet-runt-drift och underhåll av främst NaaS-relaterade tjänster. Med dess unika kompetens inom Networking levererar och driftar de verksamhetsanpassade och flexibla lösningar till sina Businesskunder i Tele2:s verksamhet.

Jobbeskrivning:
Som DDI-tekniker hos Tele2 kommer du att i första hand arbeta med kunders olika Infoblox/DDI-miljöer i både drift och projektform. Tele2 driftar centrala DDI-tjänster samt kundplacerade lösningar. Du kommer att vara en del av Tele2:s landsomfattande team och i rollen kan det även komma att ingå beredskap på rullande schema.

Kvalifikationer:
För att lyckas i den här rollen ska du ha en bred erfarenhet av att ha arbetat med DDI-produkter och att du också gärna innehar certifieringar på deras produkter. Vi ser också att du även har erfarenhet av att ha deltagit i projektarbete.

Du har ett eget driv och ett konsultmässigt förhållningssätt. Du klarar att prioritera i ett högt tempo och kan kommunicera på ett bra sätt med ditt team, användare och leverantörer. Du bör självklart ha ett stort intresse för teknik och systemlösningar. Vidare ser vi att du är strukturerad, analytisk och har en mycket god samarbetsförmåga. Arbetet bedrivs i högt tempo med snäva tidsramar i en föränderlig och mångfacetterad systemmiljö, vilket ställer krav på att du är prestigelös och drivande. Du kan och uppskattar att arbeta med ett stort mått av frihet under ansvar.

Vi ser gärna att du har en bred networking-kompetens inom routing och switching i större nät.
Meriterande är att ha jobbat med större DNS lösningar , exempelvis BIND.

I grunden har du en eftergymnasial utbildning inom relevant område eller motsvarande kunskaper inhämtade genom praktisk yrkeserfarenhet. Du kan uttrycka dig väl i skrift och tal på såväl svenska som engelska.

Svenskt medborgarskap är ett krav då du kan komma att behöva arbeta med säkerhetsklassad information.

Övrig information

Placeringsort: Tjänsten är placerad i Stockholm, Göteborg eller Malmö men arbetet kan dock utföras på distans från valfri del av landet.

Start: Efter överenskommelse, gärna så snart som möjligt

Varaktighet: Tillsvidare

Arbetstid: Heltid

Lön: Enligt överenskommelse

Känner du att du har det vi söker, vänta inte med att söka då tjänsten kommer att tillsättas så fort rätt kandidat hittas!

Tele2 har valt att samarbeta med Maxkompetens i denna rekrytering.

Har du frågor angående tjänsten så kontakta gärna ansvarig rekryterare på Maxkompetens Carolina Löfgren 070- 611 02 75 eller mail för mer information.

Urval och intervjuer kommer ske löpande i denna process så ansök gärna på www.maxkompetens.se redan idag!

Ansökningar via e-post mottages ej på grund av GDPR.
Mer info
Kontaktperson Maxkompetens
Email Mejla Maxkompetens
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Nätverkstekniker
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Maxkompetens
Sista ansökningsdag 17 apr 2021 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Tele 2
Tele2 är ett internationellt bolag med helhetslösningar inom IT och telekom till företag, privatpersoner och organisationer där lösningarna ska bidra till utveckling av effektivitet, relationer och affärer. Vi har utmanaranda i vårt DNA. Vi utmanar våra konkurrenter och marknaden förstås, men framförallt oss själva. Vi verkar på en marknad som ständigt växer och förändras. Våra kunder vill ständigt ha nya och bättre lösningar vilket ställer höga krav på oss. Självklart vill vi möta dessa krav, därför blir hur vi arbetar och vilka vi är vår nyckel till framgång.

Det här är vad Tele2 kan ge dig

... en plats i en flexibel, prestigelös organisation som präglas av stark teamkänsla, högt engagemang och mycket glädje där din kompetens kommer att göra skillnad.

... stora möjligheter till spännande karriärvägar inom företaget. Hos oss ligger din framtid i dina egna händer. Vi ger dig chansen att utvecklas genom interna utbildningar och vidareutvecklingsprogram.

... Vi tar hand om dig, både i din roll på företaget, men även utanför. Hos oss finns möjligheten till ett flexibelt arbete och förmåner som rör hälsa, föräldralön och pension.

Vill du veta mer om Tele2 och oss som jobbar här, surfa in på www.tele2.se/karriar och läs mer.