Axfood it söker en drifttekniker inom citrix/windows

Axfood it söker en drifttekniker inom citrix/windows

AXFOOD IT SÖKER EN DRIFTTEKNIKER INOM CITRIX/WINDOWS

Dina arbetsuppgifter
Du kommer få möjlighet att ha en omväxlande roll där du medverkar i driftärenden, projekt och förvaltningsaktiviteter. Du är med och ansvarar för Axfoods Citrix miljö och ser till att den driftas och utvecklas enligt dem krav som ställs. Du behöver inte ha en avancerad kunskap inom citrix men måste ha jobbat med det för att kunna paketering. En ytterligare viktig del i rollen blir att bidra till arbetet i molnteamet där du får möjlighet att jobba med Linux, WMWare och AWS. Vidare kommer du få delta i att driva utvecklingen framåt mot mer molndrift och ett ökat fokus på automatisering och förbättringar.

Din profil
Vi söker dig som vill fortsätta att utvecklas inom teknik. Du har tidigare ha jobbat med Linux och Windows server. Viktigt att du kan paketering inom Citrix. Du är en teknikintresserad lagspelare och som trivs med att hålla ordning och reda. Du har ett stort engagemang för ny teknik och tycker automation och moln är spännande lösningar. För att trivas i rollen är det viktigt att du är ansvarstagande, positiv samt ser ny teknik som en möjlighet att lära dig mer. Du ser även denna roll som en möjlighet att fortsätta utvecklas. Vi ser även att du har förmågan att ta egna initiativ där du driver ditt område framåt.
Du bör ha erfarenhet inom något eller några av följande områden:
  • XenDesktop 7.x
  • Xenserver 7.x
  • Storefront 3.x
  • Citrix provisioning Services 7.x
  • MCS och WMWare.
  • Linux
  • Azure
  • AWS
  • ITIL
Om oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 10 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 500 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.
Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt!
Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.
Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB och ekonomi och redovisningsbolaget Multiekonomerna.

Om kunden
Axfood är Sveriges näst största aktör inom dagligvaruhandeln med framgångsrika matkoncept som Willys, Hemköp, Tempo, Axfood Snabbgross, Mat.se och Middagsfrid. De är också delägare i Eurocash och Urban Deli. Bakom butiksscenen finns de koncerngemensamma funktionerna Affärsutveckling, Ekonomi, HR, IT, Kommunikation och Dagab Inköp & Logistik. Våra medarbetare är derast framgångsrecept. Med passion för mat och människor, engagemang och stolthet arbetar de tillsammans för en bättre vardag där alla kan dela glädjen för bra och hållbar mat. Axfood är noterat på Nasdaq Stockholm och huvudägare är Axel Johnson AB.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 apr (41 dagar kvar)