Axfood IT söker Systemansvarig inom Citrix

Axfood IT söker Systemansvarig inom Citrix

I rollen som Systemansvarig Citrix kommer du få möjlighet att ha en omväxlande roll där du medverkar i driftärenden, projekt och förvaltningsaktiviteter. Du ansvarar för deras Citrix miljö och ser till att den driftas och utvecklas enligt dem krav som ställs. En ytterligare viktig del i rollen blir att bidra till arbetet i molnteamet, där du får möjlighet att jobba med Linux, WMWare och AWS. Vidare kommer du få arbeta med att driva utveckling framåt mot mer molndrift och ett ökat fokus på automatisering och förbättringar. Du som Systemansvarig kommer vara en stor del i den framtida lösningen inom området.

Vi söker dig som är en teknikintresserad lagspelare och som trivs med att hålla ordning och reda. Du har ett stort engagemang för ny teknik och tycker automation och moln är spännande lösningar. För att trivas i rollen är det viktigt att du är ansvarstagande och positiv samt ser ny teknik som en möjlighet att lära dig mer. Vi ser även att du har förmågan att ta egna initiativ där du driver ditt område framåt. Vidare är du bra på att dela med dig av din kunskap och få andra att engagera sig i att ständigt utveckla området.

Vi vill även att du har relevant högskole-/universitetsutbildning, ALTERNATIVT motsvarande arbetslivserfarenhet. Vidare bör du ha några års erfarenhet inom följande områden:
  • XenDesktop 7.x
  • Xenserver 7.x
  • Storefront 3.x
  • Citrix provisioning Services 7.x
  • MCS och WMWare.
Det är meriterande om du har erfarenhet inom Linux, Azure och AWS och även arbete enligt ITIL processerna.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 1 jan (48 dagar kvar)