Account manager

Account manager

JLT Mobile Computers söker Account Manager!

Brinner du för försäljning och vill göra högklassiga affärer? Vill du arbeta på ett företag inom marknadsledande och hållbar teknik där utvecklingsmöjligheterna är stora och du får ta mycket eget ansvar?

Var med på JLT Mobile Computers resa mot att ta över den Nordiska marknaden av stryktålig hårdvara och utveckla deras affärsstrategier!

För att möta JLT:s ambitiösa tillväxtmål är de nu på jakt efter en ny stjärna till deras försäljningsteam i Stockholm. Här har du chansen att få komma in i en organisation där du som anställd är VIKTIG och har chansen att kunna påverka.

Arbetsuppgifter

Företaget värnar starkt om sina kundrelationer och arbetar både kvalitativt och långsiktigt. Du kommer få vara en del av att utveckla och ansvara för affärsmöjligheter samt utveckla nya försäljningsstrategier. Stort fokus kommer att ligga på nyförsäljning men även befintliga affärer, med huvudsakligt syfte att öka den totala försäljningen.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att identifiera, skapa och utveckla kundprospekt och skapa hållbara affärsmöjligheter hos slutkund. Att upprätthålla och utveckla kundrelationerna är en del av vardagen och något du kontinuerligt arbetar med. Du genomför kvalitativa kundmöten. Du arbetar med att utveckla affärsplaner och försäljningsstrategier i deras kontinuerliga fokus att tillsammans med JLT: s återförsäljare effektivisera slutkundernas verksamhet, för att säkerställa lönsamhet och nå tillväxtmål.

Detta söker vi hos dig

Vi söker dig som har minst 3- 5 års erfarenhet av försäljning inom IT, hårdvara och/eller mjukvarusystem och som självständigt kan driva affärer på B2B- nivå. Du är självklart bekväm med att kommunicera med kunder på olika management-nivåer, alltifrån IT-chefer, logistikchefer till VD.

Stort fokus kommer att ligga på dig som person. Du är anpassningsbar, gillar förändringar och har en förmåga att engagera. Det är otroligt viktigt att du är lyhörd mot kund och har en förmåga att kunna kunders utmaningar och problem, och utifrån dessa identifiera olika behov, produkter och tjänster från JLT.

På detta företag kan du utvecklas mycket! Det är av stor vikt att du har en egen stark drivkraft och samtidigt är du en lagspelare som kan driva och styrka andra i teamet.

JLT är ett tillväxtbolag inom tech. De är listade på Nasdaq First North och är ett företag med stark entreprenörsanda med en familjär stämning, där du arbetar i en organisation med kort rapporteringsväg, högt i tak och med en tydlig struktur. Här finns det utrymme för dig att ta fram din kreativa anda och komma med idéer samt vara delaktig i företagets utveckling.

Vill du bli en del av JLT Mobile Computers?

Varmt välkommen med din ansökan!

I den här rekryteringen har JLT valt att samarbeta med Maxkompetens.

Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Carolina Löfgren på telefon 0706 11 02 75 eller Läs mer om oss på maxkompetens.se.

Övrigt

Placeringsort: Stockholm
Omfattning 100%
Varaktighet: Tillsvidare

Om JLT

JLT Mobile Computers är en ledande utvecklare av stryktåliga mobila datorer för professionellt bruk i de tuffaste miljöerna. Datorerna utvecklas och tillverkas i Sverige och är kännetecknade av mycket hög driftsäkerhet trots fuktighet, damm, vibrationer, elektromagnetiska fält eller extrema temperaturer, vilket gör dem väl lämpade för användning inom områden som transport, lager/logistik, skogsbruk, gruvdrift, automation, militär- och räddningsfordon samt hamnar. Datorerna designas och utvecklas med stor omsorg i varje detalj, allt ifrån komponentval och användarinterface till installation- och underhållskostnad, för att möta kundernas krav på utrustning som klarar hårda påfrestningar över lång tid.

Bolaget är noterat på̊ Nasdaq First North Growth Market under symbolen JLT.
JLT:s kunder finns över hela jordklotet med tyngdpunkt i USA och Europa. På huvudkontoret i Växjö sker utveckling, service och administration. Genom ett amerikanskt dotterbolag med huvudkontor i Phoenix, Arizona, säljkontor i Stockholm samt på ett flertal sajter i USA och ett starkt partnernätverk som tillhandahåller kompletta lösningar och lokal support erbjuder JLT sina produkter på den globala marknaden.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 6 dec 2019 (15 dagar kvar)