Är du Verifones nästa Innesäljare?

Är du Verifones nästa Innesäljare?

Är du Verifones nästa Innesäljare?

Är du en vinnarskalle och vill arbeta på ett marknadsledande företag inom betallösningar? Drivs du av att göra affärer och skapa nya kundrelationer? Då är detta en roll för dig.

I rollen som Innesäljare hos Verifone kommer du att identifiera nya affärsmöjligheter genom att sälja deras tjänster mot små och medelstora kunder för att säkerställa Verifones tillväxt på den svenska marknaden.

Här blir du en del av ett engagerat och kunnigt team i en spännande tillväxtfas där det för rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter. Du blir en viktig spelare i en värdebaserad försäljning mot kommande kunder. Du kommer få bra stöttning av din närmsta chef samt medarbetare omkring dig, liksom lösningsspecialister som stöttar i ditt dagliga arbete genom att kommunicera värdet av deras erbjudande.

I dina arbetsuppgifter ingår att driva nyförsäljning och tillväxt. Du kommer arbeta med telefon som ditt primära verktyg kombinerat med mässor och event. Verifone tror på individen och ser att du kommer sälja hela tjänsten och lösningsutbudet som finns inom deras produktportfölj.

Arbetsuppgifter innefattar:
  • Uppsökande försäljning mot potentiella kunder via telefon
  • Driva nyförsäljning och tillväxt
  • Prospektbearbetning
  • Kundanalys
  • Ta fram offert
  • Kontinuerlig uppföljning av kontaktade kunder
Start: Så snart som möjligt, enligt överenskommelse

Placeringsort: Verifones kontor i Söda Hammarbyhamnen, Stockholm

Omfattning: Heltid. Tillsvidare med 6 månader provanställning. Anställningen sker direkt hos Verifone.

Din profil
För att lyckas i rollen bör du ha tidigare erfarenhet av B2B-försäljning. Du drivs av att göra affärer och bryta ny mark samt arbeta mot tydliga mål. Eftersom prospektbearbetning är den viktigaste delen av ditt arbete bör du ha enkelt för att skapa nya kontakter samt upprätthålla goda relationer, både mot kunder samt inom teamet. Du behärskar svenska och engelska, både skriftligt och i tal.

Som person är du proaktiv, positiv och resultatinriktad och förstår värdet av hög aktivitet mot potentiella kunder. Du har ett eget driv där du gärna utmanar dig själv och är delaktig i hela affärsprocessen med ett strukturerat tillvägagångssätt. Du behöver ha lätt för att samarbeta och ta egna initiativ till de aktiviteter som krävs för att nå uppsatta mål.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga färdigheter med fokus på en god självkännedom och ödmjukhet för rollen.


Om Verifone

Verifone är marknadsledande inom betalbranschen, över de senaste 30 åren har de säkerställt deras position som en världsledande leverantör inom elektroniska betallösningar. Med en mångsidig dynamik och snabb arbetsmiljö är deras anställda resultatfokuserade och får alltid möjlighet till utveckling.

Verifone leder betalningsindustrin genom erfarenhet, innovation och entreprenörsanda. Oavsett om de utvecklar nästa plattform för säkra betalningssystem eller söker efter nya sätt att få elektroniska betalningar till nya marknader, är deras team dedikerat till deras kunder, partner och investerarnas framgång.

Med Verifones lokala engagemang och erfarenhet ser de till att kiosken på hörnet samt jättekedjan rullar sina dagliga transaktioner snabbt, effektivt och säkert. För att bibehålla detta fokuserar de inte bara på hårdvara utan expanderar för att erbjuda mer tjänster och applikationer kopplat till det elektroniska betalningsalternativet.


Välkommen med din ansökan!

Skicka in din ansökan snarast möjligt då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan slutdatum.
Har du frågor om rollen hänvisar vi till rekryteringsansvariga Emma Henriksen och Sandra Jarsäter, e-post: , .
Mer info
Kontaktperson Maxkompetens
Email Mejla Maxkompetens
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Maxkompetens
Sista ansökningsdag 13 mars 2021 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktat mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen ca 350-400 konsulter ute på uppdrag.