Finansiell Rådgivare

Finansiell Rådgivare

Som Rådgivare ger du personlig rådgivning till de anställda på våra företagskunder. Du är vårt ansikte utåt och har därför ett mycket betydelsefullt arbete som ställer krav på hög servicenivå.

Profil
Vi söker dig som har ett stort intresse för den finansiella marknaden och som har ett par års erfarenhet av finansiell rådgivning inom tjänstepensionsområdet. Ditt uppdrag blir främst att utveckla och förvalta befintliga kunder för två team inom Liv & Pension.

Tjänsten ställer höga krav på att du arbetar självständigt och strukturerat samt att du har en hög servicenivå. Du är resultatinriktad och har en stark vilja och drivkraft att nå såväl dina egna som företagets uppsatta mål. För att bli framgångsrik krävs att du har ett starkt engagemang i din kommunikation med kunder samt är lojal, seriös och förtroendeingivande.

Du uppfyller kraven avseende utbildning att arbeta som rådgivare (Livdiplom/Insuresec) samt har minst 2 års erfarenhet av rådgivning och försäkring. Därutöver är Swedsec licens och högskoleutbildning extra meriterande.

För rätt person kan vi erbjuda ett ansvarsfullt, vidareutvecklande och roligt arbete där du får stora möjligheter att påverka ditt eget arbete och resultat. Du kommer att arbeta med professionella kollegor och med ett konkurrenskraftigt erbjudande.

Tjänsten avser en heltidstjänst som ska tillsättas omgående.

Frågor
Har du frågor om tjänsten kan du kontakta Peter Lönnqvist, Teamledare på telefon 08-613 05 40, Kerstin Wilhelmson Amble, Teamledare på telefon 08- 613 02 93 eller Personalchef Carina Hopstadius på 08-613 02 72.

Ansökan
Skicka din ansökan så snart som möjligt. Vi hanterar ansökningarna fortlöpande varför det inte finns något sista svarsdatum.
Mer info
Kontaktperson Peter Lönnqvist
Telefon 08-613 05 40
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Analys & Rådgivning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.maxm.se/
Sista ansökningsdag 4 dec 2019 (11 dagar kvar)