Finansiell Rådgivare till Stockholm

Finansiell Rådgivare till Stockholm

Till ett av våra team i Stockholm söker vi nu en driven finansiell rådgivare som vill utvecklas inom företaget genom att skapa stort värde för våra kunder. Teamets vision är att inom pension, försäkring och kapitalplaceringar, vara Sveriges ledande kundteam i att skapa mervärde för kunder, ägare och medarbetare.

Uppdraget
Som rådgivare ger du personlig rådgivning till våra företagskunder och deras anställda. Du är vårt ansikte utåt och har därför ett mycket betydelsefullt arbete som ställer krav på hög servicenivå.

Ditt ansvar blir att både bearbeta nya kunder och utveckla och förvalta teamets befintliga kunder.

Profil
Vi söker dig som gillar att arbeta med att ge råd inom tjänstepensionsområdet. Att lära dig mer och utvecklas inom området finansiell rådgivning är en stark drivkraft för dig, alltid med kundens bästa i fokus.

Du har förmågan att arbeta självständigt, är strukturerad, noggrann och har lätt att samarbeta med både kunder och kollegor. Du är resultatinriktad och har ambitioner och drivkraft att nå uppsatta mål. Du har ett genuint intresse för kunden och är förtroendeingivande.

Du uppfyller kraven avseende utbildning att arbeta som rådgivare
(Livdiplom/Insuresec) samt har minst 3-5 års erfarenhet av rådgivning och försäkring. Därutöver är Swedsec-licens och högskoleutbildning extra meriterande.

Vi erbjuder
  • Stark gemenskap och professionella kollegor
  • Konkurrenskraftiga kunderbjudanden
  • Fokus på kundnöjdhet och kvalitet i rådgivningen
För rätt person kan vi erbjuda ett ansvarsfullt, vidareutvecklande jobb samt en inspirerande utmaning där du får stora möjligheter att påverka din egen arbetssituation och resultat. Tjänsten avser en heltidstjänst.

Frågor
Har du frågor om tjänsten kan du kontakta Teamledare Andreas Kåhlin på 08-613 02 03 eller Personalchef Carina Hopstadius på 08-613 02 72.

Ansökan
Skicka din ansökan/intresseanmälan så snart som möjligt. Vi hanterar ansökningarna fortlöpande varför det inte finns något sista svarsdatum.
Mer info
Kontaktperson Andreas Kåhlin
Telefon 08-613 02 03
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Analys & Rådgivning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.maxm.se/
Sista ansökningsdag 26 okt (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Max Matthiessens målsättning är att även i framtiden vara en föregångare inom rådgivning, tjänste- och produktutveckling, upphandling och att tillhandahålla det effektivaste systemstödet för analys och administration. Därför behöver vi fylla på med ny kompetens och nya synsätt inom företaget. Det gör vi genom att rekrytera de mest kompetenta medarbetarna inom varje område.