Ekonomiassistent provisionshantering till Max Matthiessen

Ekonomiassistent provisionshantering till Max Matthiessen

Till Max Matthiessens huvudkontor i Stockholm söker vi nu förstärkning till vår Ekonomiavdelning och mer specifikt vår provisionshantering. Ekonomifunktionen består idag utav 7 medarbetare, du kommer att arbeta nära provisionsansvarig och rapportera till vår CFO.

Om rollen
Arbetet kommer främst innebära följande;
  • att löpande redovisa intäkter för Max Matthiessens rådgivningsteam
  • upprätta avräkningar
  • analysera koncernens intäkter
  • kontakt med rådgivare och försäkringsbolag
Du kommer även att vara delaktig i olika bolagsinterna projekt och i utvecklingen av affärssystemet inom provisions- och intäktsredovisning tillsammans med provisionsansvarig.

Profil
För att passa in i rollen söker vi dig som är noggrann, strukturerad och ansvarstagande. Som person är du driven och har en egen initiativförmåga. Du trivs med att arbeta självständigt i ett högt tempo och är stresstålig, men även god samarbetsförmåga med andra. Du har god generell systemkompetens samt goda kunskaper i Excel för att kunna arbeta med siffror och stora datamängder. Du gillar analysarbete och att effektivisera befintliga processer.

Då tjänsten innebär mycket interna och externa kontakter är du bra på att kommunicera både i tal och skrift med ett serviceinriktat och positivt förhållningssätt.

Vi söker dig som lägst har eftergymnasial ekonomisk utbildning och minst två års erfarenhet från att arbeta brett med liknande uppgifter. Extra meriterande är om du har erfarenhet av fond, finans och försäkring.

Frågor
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Berg, CFO på 08-613 03 60 eller Carina Hopstadius, Personalchef på

08-613 02 72.

Ansökan
Skicka din ansökan så snart som möjligt, inkomna ansökningar hanteras fortlöpande varför det inte finns något sista svarsdatum.
Mer info
Kontaktperson Anna Berg
Telefon 08-613 03 60
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.maxm.se/
Sista ansökningsdag 3 apr (13 dagar kvar)