CRM utvecklare

CRM utvecklare

Vill du vara med och skapa framtidens digitala tjänster inom försäkrings- och finansbranschen?

Ta chansen att bli Max Matthiessens nya CRM-utvecklare! Du kommer att ingå i ett våra fyra drivna, agila utvecklingsteam. Totalt är vi 25 personer, fördelat på krav, utveckling, test och drift. Hos Max Matthiessen finns alla möjligheter att växa som utvecklare och du erbjuds en dynamisk teknisk miljö där du kan arbeta framåtblickande och nytänkande i ett företag med högt i tak. Vi är stolta pristagare av kategorin Framtidens Arbetsgivare som delades ut på Insurance Awards 2016, med placering i moderna lokaler mitt i Stockholm.

Det händer mycket på Max Matthiessen!

Försäkringsbranschen står inför många och stora utmaningar och Max Matthiessen storsatsar. Vi kommer under de närmaste åren att bygga nytt inom stora delar av vår arkitektur, såväl vår digitala kundupplevelse som verktygen för våra egna användare.

Vem är du?

Vi söker dig som har varit sysselsatt i Microsoftvärlden i några år och har erfarenhet från flera utvecklingsprojekt baserade på CRM-sviten i Microsoft Dynamics 365. Du behärskar C# och .NET-utveckling.

Meriterande kunskaper är:
  • Javascript
  • SQL
  • Azure
Du kommer att vara en viktig del av Max Matthiessens CRM-team, där arbete med teknik och förståelse för verksamhetens utmaningar blir vardagsmat. Du trivs med att arbeta i grupp, är driven, kommunikativ och nyfiken kombinerat med en strukturerad och analytisk ådra.

Om du jobbat med kundhantering inom Försäkrings- och/eller bankbranschen vore det perfekt!

Ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start omgående eller enligt överenskommelse. Du kommer att vara lokaliserad i våra fräscha lokaler centralt i Stockholms City

Varmt välkommen med din ansökan!

I den här processen samarbetar vi med Dfind IT. Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt. Registrera din ansökan via www.dfind.se/it. Vid frågor kontakta senior rekryteringskonsult Ercan Bahar, ercan.bahar@dfind.se, 0722-467409.

Om oss
Mer info
Kontaktperson Ercan Bahar
Telefon 0722467409
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Dfind IT
Sista ansökningsdag 28 feb (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Max Matthiessen är, tillsammans med Willis Towers Watson, Nordens ledande konsult och förmedlare inom försäkring, förmåner, HR samt sparande. Genom vårt internationella nätverk har vi tillgång till resurser, erfarenhet och kompetens. Det gör oss till en helhetsleverantör med lokal styrka och global närvaro. Våra pensionsrådgivare, sakförmedlare, administratörer och specialister har lång erfarenhet av att hjälpa företag och privatpersoner med upphandling, analys, paketering, rådgivning och administration av marknadens främsta spar- och försäkringslösningar. Vi vet att vår erfarenhet och rådgivning gör skillnad. Företaget grundades 1889. Idag har vi cirka 450 medarbetare på 35 orter över hela Sverige. 2017 var bruttoomsättningen cirka 1,4 MDR SEK.