Produktägare / Kravanalytiker till Max Matthiessen

Produktägare / Kravanalytiker till Max Matthiessen

Max Matthiessen är ett spännande bolag inom området Fintech. Att ligga i framkant och skapa hög kundnöjdhet är ett signum. Här erbjuds en innovativ arbetsmiljö, med utrymme att vara innovativ, det är högt i tak helt enkelt!

Just nu pågår en spännande digitaliseringsresa där du som produktägare/ kravanalytiker kommer vara en nyckelspelare!

Arbetsbeskrivning
Rollen som produktägare / kravanalytiker är såväl strategisk som operativ. Du är en del av utvecklingsavdelningen, där du ingår i ett av de tre agila teamen. I varje team ingår, förutom 3-4 vassa utvecklare, en produktägare, scrum master och testare.

Ditt team ansvarar för området ”privata tjänster” och ”mina sidor”, ett område inriktat mot de privata kunderna. Du fångar verksamhetens och kundernas behov och översätter dessa till tydliga IT-krav och är länken mellan verksamhet, kunder och utvecklarna.

I rollen ingår bland annat att:
  • Planera och leda kravarbetet som helhet för ditt område
  • Fånga och dokumentera verksamhetens och kundernas nuvarande och framtida behov av lösningar, tex i workshops.
  • Kommunicera med olika intressenter kring behov och lösningar
  • Driva möten för estimering och planering av kraven tillsammans med berörda parter
Vem är du?
Vi söker dig som är erfaren produktägare/kravanalytiker. Du trivs med att arbeta i agila miljöer och är van att arbeta i ett tajt samarbete med utvecklare.

Du har:
  • Erfarenhet av att analysera, strukturera och dokumentera testbara krav
  • Erfarenhet av webblösningar inriktade mot privatkunder
  • Erfarenhet av tjänsteutveckling kopplat till IT-lösningar
Förmåga att kommunicera kring koncept och lösningar på verksamhetsnivå såväl som på teknisk nivå är viktig för denna roll.

För att lyckas i rollen behöver du ha ett strategiskt tänk och se kundbehov. Du har förmågan att lyssna, förstå och analysera behov. Som person är du driven, kommunikativ och prestigelös. Du har en god samarbetsförmåga och bygger långsiktiga relationer.

Ansökan
Låter detta intressant? Då vill vi veta mer om dig! Vi arbetar med löpande intervjuer så tveka inte att söka redan idag. I denna rekrytering samarbetar Max Matthiessen med Boxhill. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Petra Törnblom, petra.tornblom@bhill.se, tfn 0760036080. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Projektledare, Systemanalytiker
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Boxhill AB
Sista ansökningsdag 8 juli (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Max Matthiessen är, tillsammans med Willis Towers Watson, Nordens ledande konsult och förmedlare inom försäkring, förmåner, HR samt sparande. Genom vårt internationella nätverk har vi tillgång till resurser, erfarenhet och kompetens. Det gör oss till en helhetsleverantör med lokal styrka och global närvaro. Våra rådgivare, sakförmedlare, administratörer och specialister har lång erfarenhet av att hjälpa företag och privatpersoner med upphandling, analys, paketering, rådgivning och administration av marknadens främsta spar- och försäkringslösningar. Vi vet att vår erfarenhet och rådgivning gör skillnad. Företaget grundades 1889. Idag har vi cirka 440 medarbetare på ett 30-tal orter över hela Sverige. 2016 var bruttoomsättningen cirka 1,3 MDR SEK.