Projektledare bygg, rot-arbete

Projektledare bygg, rot-arbete

Letar du efter ny utmaning kan vi erbjuda en stimulerade tjänst som projektledare, med stationering i Stockholm. I ditt arbete får du det yttersta ansvaret för i första hand mindre och medelstora ROT-projekt som tex. badrums-, köks- och totalrenoveringar av lägenheter och villor. Du har nära kundkontakter och samtidigt leder våra hantverkare och underentreprenörer.

Du arbetar mot konkreta resultatmål och du leder projekten från start till mål. Vi har en framgångsrik och detaljerad process, som steg för steg leder dig genom projekten. Har du rätt förutsättningar och följer processen, når du dina mål och blir en framgångsrik projektledare hos oss.

Dufår en begynnelselön baserad på din kompetens och erfarenhet. Denna lön ligger till grund för dina mål. I tjänsten ingår tjänstebil. Överträffar du målen och om du samtidigt är en bra arbetskamrat, har du möjlighet till bonus enligt företagets policy.

Kravprofil
  • Vi tänker oss att du har grundläggande kunskaper om olika typer av byggnadskonstruktioner från olika tidsepoker. Du kan till exempel ha fått denna kompetens genom tidigare arbete som snickare, arbetsledare eller projektledare.
  • Du trivs bäst om du får ta stort ansvar och drivs av att nå uppsatta mål.
  • Du har datorvana och tidigare dokumenterade erfarenheter av att arbeta med olika typer av programvaror, vi använder Bygglet.
  • Du gillar ett jämnt högt tryck – det är avsevärt mycket bättre när det rör på sig, än när det står stilla.
  • Du har lätt för att ta och förstå människor. Genom ditt sätt att vara får du respekt från kunder, anställda och samarbetspartners.
  • B-körkort


Det är
meriterande om du dessutom:
  • Har erfarenhet av arbete med byggnadsskador och grundläggande kännedom om hur dessa regleras.
  • Har vana från arbete i projektstyrningsprogrammet Bygglet
Mer info
Kontaktperson Johan Ländén
Telefon 0760 22 29 29
Email Mejla Johan Ländén
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.mmconstruction.se/ledigatj%C3%A4nster
Sista ansökningsdag 15 apr 2021 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vilka är vi?

Allt började 2009 i ett trapphus i Helsingborg. Vi var båda i full färd, på vardera håll, med att renovera våra lägenheter som råkade ligga i samma trappuppgång. Därigenom stötte vi på varandra och insåg att vi båda hade ett brinnande intresse för hantverk, inredning och renovering. Vi insåg även att vi båda gillade att förvandla lägenheter från något väldigt tråkigt till något riktigt fint. Vi bestämde oss för att satsa fullt ut på att tillsammans bygga ett eget byggföretag där vi skulle få möjligheten att hjälpa människor med vad vi tycker är riktigt roligt, nämligen att förvandla privatbostäder till något lite finare och bättre.

Vi påbörjade vår resa tillsammans i Helsingborg, men vi tog ganska snart beslutet om att försöka lansera vårt byggföretag och vårt sätt att göra privatrenoveringar på den största marknaden i vårt land, Stockholm. Här har vi verkat sedan 2014 och arbetar ständigt med att förbättra oss, vårt företag och den tjänst vi erbjuder. Allt för att du som kund ska få det så bra som möjligt när du ska renovera ditt hem.

Välkommen att höra av dig!