Account Manager

Account Manager

Account Manager / Area Sales Manager
Stockholm

Vill du ingå i ett team av säljdrivna, engagerade, passionerade och modiga människor? Just nu behöver vi förstärkning i vårt team med utgångspunkt i Stockholm där du som Account Manager / Area Sales Manager kommer att ingå i affärsområdet Matting Interior - Möbler och koncept för den flexibla och framtida arbetsplatsen.

Om tjänsten
I rollen som Area Sales Manager kommer du tillsammans med en kollega ansvara för att driva försäljning och bygga långsiktiga relationer med våra kunder inom publika miljöer, arbetsplatser och offentlig miljö. Dina främsta kontakter i kundledet kommer att vara inredare för offentlig miljö och privat näringsliv, arkitekter samt nyckelpersoner inom slutanvändarledet. Rollen innefattar också en viss del marknadsföring med fokus på varumärkesbyggande.

Du utgår från ditt hemmakontor som ligger inom Stockholms län och rapporterar till försäljningschef.

Vi söker dig som

  • Har körkort
  • Har goda kunskaper inom möbel- och/eller inredningsbranschen
  • Är van att planera och disponera din egen tid
  • Har erfarenhet av att arbeta mot egen budget med omsättnings- och lönsamhetsmål

Önskvärt

  • Relevant erfarenhet inom komplex lösningsförsäljning
  • God vana att hålla föreläsningar och presentationer fysiskt eller digitalt
  • Du har förhandlingsvana
  • Du prioriterar din egen hälsa
  • Du har intresse och känsla för trender och design

Din profil
Till rollen som Area Sales Manager söker vi dig som har relevant erfarenhet från försäljning med eget budgetansvar. Du är en ansvarstagande person med stark egen drivkraft. För att lyckas krävs dessutom att du är en god förhandlare som med lyhördhet och social förmåga kan skapa och bibehålla goda relationer med våra kunder. Tycker du om att göra affärer och utveckla välkända varumärken, är det här helt rätt arbetsplats för dig.

Vi erbjuder
Som Area Sales Manager hos oss blir du en del av ett innovativt, familjeägt, nischat bolag som lägger fokus på hållbarhet. Vi arbetar med stort engagemang och produktutveckling i framkant. Matting är en trygg arbetsplats där du får arbeta med frihet under ansvar.

 

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Daniel Bjerndal. Du når Daniel på 0720-92 09 63.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

 

Om Matting AB
Matting är ett familjeägt hföretag. Genom vår expertis, vårt höga engagemang och vår produktutveckling i framkant, erbjuder vi hållbara koncept och produkter för publika miljöer, arbetsplatser och skolor. Våra koncept tas fram i nära samarbete med designers och sakkunniga, med ett tydligt fokus på hållbarhet och den hållbara människan. Vi har under 2021 haft en bra tillväxt samt lönsamhet och har många spännande projekt under de kommande åren. Vårt huvudkontor ligger i Alingsås där vi jobbar mot hela Norden. Vi har även kontor i Danmark. Företaget har en lång historia som går 50 år tillbaka i tiden och har en stark position på sin marknad. Matting jobbar främst med återförsäljare och B2B.

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Key Account Manager, Account Manager
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.saljpoolen.se
Sista ansökningsdag 30 aug 2022 (66 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!