Heltids lagerarbetare till Mathem i Bromma!

Heltids lagerarbetare till Mathem i Bromma!

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du noggrann, effektiv och ansvarstagande? Söker du ett heltidsjobb? Då kan du vara den vi söker som lagerarbetare inom livsmedelsbranschen i Bromma.PerformIQ söker lagerarbetare till vår kund som är verksam inom livsmedelsbranschen. Som lagerarbetare hjälper du till att plocka kunders beställningar och ser till att de går ut till kund i tid. Till din hjälp använder du en pick-by-voice som tydligt meddelar till vilken gång på lagret du ska gå samt vilken lagerplats du ska hämta produkten ifrån. Arbetsplatsen lager håller det mesta som du kan hitta i ett hushåll, allt från matvaruprodukter till rengöringsmedel eller elektroniktillbehör. Varorna står utspritt över lagret som är ca 1100kvm vilket innebär att du går ca 1 mil om dagen.

Personprofil
Vi söker dig som är noggrann med dina arbetsuppgifter och är mån om att allt blir utfört i rätt tid och på rätt sätt. För att lyckas bra i tjänsten behöver du vara en tävlingsmänniska som arbetar effektivt och trivs i situationer där du kan tävla mot dig själv för att alltid bli bättre och uppnå bästa resultat. För att lyckas i rollen som lagerarbetare krävs vidare att du: *talar och förstår svenska obehindratDet är meriterande om du har arbetat i lager tidigare men vi ställer inga krav på branscherfarenhet. Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som lagerarbetare.

Övrigt
Start: OmgåendeOmfattning: HeltidArbetstid: Skift mellan 05-22:30Plats: BrommaUppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ, men arbeta ute hos kundföretaget.Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum vilket gör att intervjuer kommer att hållas löpande, Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.performiq.se/
Sista ansökningsdag 27 nov 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.