Chaufförer på deltid söker till MatHem i Bromma (B-körkort)

Chaufförer på deltid söker till MatHem i Bromma (B-körkort)

Om Tjänsten

Som chaufför på MatHem blir din huvudsakliga arbetsuppgift att sköta leveranserna hem till våra kunder. Under en arbetsdag möter du som chaufför mellan 20-35 kunder. Ingen dag är den andra lik och som chaufför byter du ständigt miljö. Leveranserna sker både inne i city och i mindre tätbebyggda områden.

Till sin hjälp får du som chaufför en ruttlista förprogrammerad i en GPS med kunderna i tur och ordning. Rutterna sätts med hänsyn till den tidpunkt kunderna har önskat att få sina varor levererade. Arbetet kräver punktlighet och problemlösning då vi vill få fram kundens varor i tid på ett trafiksäkert sätt.

Som chaufför på MatHem har du gemensamt med vår produktionspersonal ansvaret för att kunden får hela, fräscha och korrekta varor. Tillsammans utgör Ni de viktigaste delarna för att leverera den bästa upplevelsen till kunden.

Kvalifikationer
  • Innehaft manuellt körkort i minst 1 år
  • God fysik; tjänsten innebär tunga lyft
  • Körvana från större fordon är meriterande (lättlastbil alt. Skåpbil)
  • God nivå av svenska, kommunicering via telefon sker dagligen
Tjänsten är på deltid, ca 30-50 %, och arbetspassen är förlagda på vardagar.
Vi ser gärna att du kan arbeta morgon/förmiddag men även att du är flexibel med arbetstider.
Ett krav för att vara aktuell för tjänsten är dock att man ska kunna jobba måndagar.

Personliga egenskaper

Vi letar efter medarbetare som vill upprätthålla vår höga kvalitet och kundbemötande i enlighet med våra värderingar; Leveranskvalitet, fräschör, Trafikföredöme och Flexibilitet. Det börjar med rätt medarbetare, personer som vill jobba fysiskt och gillar en tempofylld arbetsplats. Du behöver vara ansvarstagande, självgående och beredd att utföra dina arbetsuppgifter enligt våra höga standarder. Som medarbetare hos oss har du ständigt kontakt med andra, det är därför viktigt att vara en god kommunikatör.

Om du går vidare i processen är det ett krav att du beställer ett utdrag ur Polisens belastningsregister som du sedan behöver visa upp. Här kan du beställa ett sådant utdrag: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf

Övrig information

Plats: Bromma, Stockholm

Omfattning: Deltid

Tillträde: Omgående

Kollektivavtal: Lager & E-handel
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Chaufför
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 feb 2020 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om MatHem
MatHem grundades 2006 och är idag marknadsledare inom e-handel för livsmedel. Vårt mål är att ge våra användare smidiga och engagerande upplevelser i allt från planering och inköp till levereras med hög kvalitet direkt hem till dörren. Vi är ca 1500 anställda fördelade på vårt huvudkontor i centrala Stockholm och våra tre logistikcenter i Stockholm/Bromma, Göteborg och Malmö.